Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Driftskoordinator til Den Sociale Hjemmepleje, Center Syd

Den Sociale Hjemmepleje - Amager

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-02-2018
Kontakt
Den Sociale Hjemmepleje - Amager
Borups Allé 177
2400
København
Praktisk information
Oprettet
11-02-2018
Udløber
23-02-2018
Kviknummer
LJA-56119839
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Vil du være en del af en stor planlægningsstrategi?  
 
Vi søger en driftskoordinator til Den Sociale Hjemmepleje. Stillingen er på 37 timer ugentligt, og du vil være ansat i Center Syd, som har enheder på Enghavevej og Radisevej. Din primære base vil være på Radisevej, hvor du vil sidde sammen med en anden driftskoordinator samt en sygeplejevisitator.   
 
Om stillingen
Arbejdsopgaverne er alsidige og til tider komplekse, da der er mange interessenter i planlægningen. Borgerne skal tilgodeses, og vi skal overholde vores kvalitetsstandarder. Medarbejderne har særlige kompetencer og trives med en forudsigelig hverdag. Økonomien skal hænge sammen, sådan at vi kan udnytte tiden bedst muligt i en bestiller-udfører økonomisk sammenhæng.   
 
Vi har brug for en sundhedsfaglig uddannet person, som arbejder systematisk og har et stort overblik. Derudover er der behov for en god formidler af kompleks viden til alle typer mennesker. Det er en fordel, hvis du kender målgruppen, er IT-minded og kan lide, at dine arbejdsdage er forskellige på trods af nogle rutineopgaver.   
 
Planlægningsstrategien er en del af en overordnet målsætning om, at driften skal være faglig, struktureret og udvikles i takt med at opgaverne bliver mere og mere komplekse. Det gælder både på de store linjer i Center Syd, og når social- og sundhedshjælperne skal have en god rute at køre efter, så borgerne hjælpes og medarbejderen trives. Omdrejningspunktet er koordinering af personalets arbejdsdag med borgerne.   
 
Driftskoordinatorstillingen er en ny funktion i vores Borgercenter, og derfor kan du være med til at udvikle nye arbejdsgange og praksis. Hvis du ikke tidligere har prøvet at være driftskoordinator, så vil der være grundig introduktion til jobbet.
 
Tiltrædelse den 1. april 2018. 
 
Mere information
For yderligere information eller stillingsbeskrivelse kan driftsleder Ann-Mary Henriksen kontaktes på 3530 3310. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 23. februar 2018
Ansættelsessamtaler afholdes den 27. februar 2018.    
  
 

Ansøg nu
Kontakt
Den Sociale Hjemmepleje - Amager
Borups Allé 177
2400
København
Praktisk information
Oprettet
11-02-2018
Udløber
23-02-2018
Kviknummer
LJA-56119839
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed