Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig administrativ medarbejder til P-Betalingsopfølgning i Københavns Kommune (barselsvikariat)

Koncern Service og IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-02-2019
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51604748
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
22-02-2019
Kviknummer
LJA-70590298
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Vi er et velfungerende team på otte medarbejdere, som bidrager til, at det er let for borgere at betale for parkering i København. Vores opgaver omfatter vedligehold og udvikling af selvbetjeningsløsningen og Københavns Kommunes hjemmesider om parkering, afstemninger og udligninger af indtægter på parkeringsområdet, fakturahåndtering, håndtering af licensbetalinger og tilbagebetalinger, sagsbehandling vedr. dispensationer, ansvarlig for indkomne mails til centeret og mindre HR-opgaver.

Arbejdsopgaver
Dit arbejde vil primært bestå af håndtering af borgerhenvendelser på mail, modtagelse bankindbetalinger for parkeringslicenser, tilbagebetaling af parkeringslicenser, betaling af fakturaer, udsendelse af betalingspåmindelser mv. Du vil blive oplært af dine kolleger, så kendskab til de konkrete opgaver er ikke en forudsætning. Det vigtigste er, at du er indstillet på at lære nyt og indgå aktivt i enhedens opgaveløsning og dermed være med til at løfte opgaverne i flok.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et afvekslende arbejde i et positivt arbejdsklima, hvor frihed under ansvar er et nøglebegreb. Du får en spændende hverdag i en organisation i forandring og bliver en del af et fællesskab med kolleger, der har højt humør og menneskeligt overskud.

Kompetencer
Du kan være kontoruddannet eller have en administrationsbachelor, men du skal have interesse for tal og have et godt kendskab til Excel. Det er desuden en fordel men ikke et krav hvis du har arbejdet med fakturering eller har kendskab til SAP-baserede programmer.

Vi forventer, at du

  • er struktureret i din opgaveløsning
  • er velformuleret og serviceminded både på skrift og i tale
  • er i stand til at samarbejde løsningsorienteret om en fælles opgave
  • har en positiv indstilling og et godt humør
Stillingen er organisatorisk placeret i serviceområdet Byens Anvendelse, som er ét af i alt fire serviceområder i Teknik- og Miljøforvaltningen. Byens Anvendelser varetager blandt andet opgaver som tilsyn og godkendelser på miljøområde, godkendelser af byggesager samt tilladelser til brug af byen. I det daglige vil du få kontorplads i Center for Parkering, der er beliggende på Islands Brygge.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 30 timer ugentligt og løber som udgangspunkt frem til udgangen af 2019, med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse er snarest mulig, dog senest 1. april 2019. Løn- og ansættelsesvilkår, er som udgangspunkt i henhold til overenskomst for administration og it mv. i Københavns Kommune, og principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Er du blevet nysgerrig?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Lasse Lauridsen på 2677 9713. Du kan også læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen på www.kk.dk og www.kk.dk/tmf.

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 22. februar 2019.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 9 og 10.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.

Ansøg nu
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51604748
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
22-02-2019
Kviknummer
LJA-70590298
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed