Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dygtig studentermedhjælper til databeskyttelsesområdet i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse

SKAT, KBH, Østbanegade

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
SKAT, KBH, Østbanegade
Østbanegade 123
2100
København Ø
Tlf
72388462
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
28-05-2018
Kviknummer
LJA-60997067
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Som studentermedhjælper i kontoret Informationssikkerhed og Databeskyttelse bliver du en del af et kontor i rivende udvikling, der har store opgaver foran sig.

Du vil blive en del af et stærkt team, der har ansvaret for at implementere databeskyttelsesforordning i den nye skatteforvaltning samt skabe rammerne for den løbende efterlevelse heraf. Du vil få erfaring med databeskyttelse og være med til at sikre, at rammerne for udførelsen af vores arbejde i Skatteministeriet er i orden.


Du skal bl.a. hjælpe teamet med at:

  • foretage juridisk litteratursøgning
  • bistå med udarbejdelse af juridiske notater
  • udarbejde præsentationer inden for databeskyttelse
  • bistå med øvrige forfaldne opgaver

Om dig
Du er stud.jur. eller stud.merc.jur. på sidste år af din bachelor eller på 1. år af din kandidat, og du kan fremvise gode resultater fra studiet. Derudover ser vi gerne, at du interesser dig for databeskyttelsesret og har haft faget på studiet. Du har en skarp pen og kan formulere fagligt stof let forståeligt og præcist. Du er initiativrig og arbejder selvstændigt og struktureret, uanset om du samarbejder i et team eller varetager egne opgaver.

Arbejdstiden forventes at være ca. 15 timer om ugen. Der vil være mulighed for fleksible arbejdstider i eksamensperioderne.

Om Informationssikkerhed og Databeskyttelse
Kontoret er det centrale kontor for databeskyttelse og har ansvaret for at facilitere implementeringen af ISO27001-standarden om informationssikkerhed og EUs nye databeskyttelsesforordning i de nye styrelser. Kontoret definerer i tæt samarbejde med forretningen, hvad koncernens strategi, politik og regler på informationssikkerheds- og databeskyttelsesområdet skal være, og hjælper forretningen med at implementere dem.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning sammen med CV og eventuelt yderligere materiale via linket Søg jobbet senest 28. maj 2018. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marie Granborg på tlf. 72 38 41 97.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner.
Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og forenklingsstyrelsen
Som led i regeringens plan Fra én til syv styrelser skatteforvaltningen 2021 vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsens kerneopgave bliver at sikre, at skatteforvaltningen understøttes af driftssikker og fremtidsparat it. Styrelsen forventes bemandet med ca. 900-1.100 medarbejdere og får kontorer i København, Middelfart og Aalborg. Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på http://www.fra1til7.dk.

Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøg nu
Kontakt
SKAT, KBH, Østbanegade
Østbanegade 123
2100
København Ø
Tlf
72388462
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
28-05-2018
Kviknummer
LJA-60997067
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed