Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dynamisk og resultatorienteret virksomhedskonsulent

Borgerservice

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
03-06-2020
Kontakt
Borgerservice
Klosterparkvej 7
4400
Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
03-06-2020
Udløber
21-06-2020
Kviknummer
LJA-80381451
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Om jobbet
Virksomhedskonsulent med fokus på unge under 30 år

Stillingen er en fast stilling med fokus på unge under 30 år. Vi ønsker at styrke vores uddannelses- og virksomhedsrettede indsatser over for unge ledige i Kalundborg. Derfor søger vi en målrettet og resultatorienteret virksomhedskonsulent der kan aktiv sørge for etablering af virksomhedspraktiker både for unge ledige samt for unge der starter på en EGU-uddannelse. Virksomhedspraktiker skal understøtte unges uddannelsesvalg, og alternativ job-valg.
Virksomhedskonsulenten vil indgå i en virksomhedskonsulentenhed på 4 medarbejdere, dog med et stort samarbejdsflade med øvrige virksomhedskonsulenter og jobrådgivere i organisationen. Konsulenten vil have egen sagsstamme på ca. 35/40 sager, og der forventes en målbar progression for hver enkelt borger.
Arbejdsopgaver indeholder bl.a.:
Samtaler med borgere, vejledning og rådgivning om arbejdsmarkedet. Vejledning og rådgivning om bl.a. CV på jobnet, og job/uddannelsessøgning.
Kontakt til virksomheder med henblik på etablering af job med løntilskud, eller virksomhedspraktik. Løbende opfølgninger og evalueringer af de iværksatte aktiviteter. Opdyrkning og etablering af elevpladser for EGU-elever.

 

Din profil
Vi er åbne for alle relevante kandidater, men forventer at du har:

Erfaring fra beskæftigelsesområdet og/eller uddannelsesområdet
Kendskab til LAB-loven vil være en fordel
Kendskab til fagsystemet Fasit vil være en fordel
Viden om forskellige brancher vil være en fordel
Gode kommunikative- og formidlingsevner
Overblik, ordenssans og struktur
Evnen til at etablere gode relationer hos lokale og regionale virksomheder
Gode samarbejdsevner, og er i stand til at være en aktiv teamplayer
Motiverende tilgang i samtaler med borgere, og har fokus på muligheder
Erfaring og glæde ved at arbejde med konkrete mål
IT-flair og IT-disciplin i forbindelse med udførelse af administrative opgaver, bl.a. registrering i fagsystemer (FASIT) og oprettelse af relevante digitale-blanketter i forbindelse med etableringen af virksomhedspraktiker m.m.
Kørekort og egen bil

 

Derfor skal du vælge os
Vi er en arbejdsplads, hvor engagement, faglig bevidsthed, resultater og arbejdsglæde er nøgleord, og hvor du bliver en vigtig del af en dynamisk enhed i et stort team med meget tæt samarbejde med øvrige teams i jobcentret. Du vil få en travl hverdag med afvekslende arbejdsopgaver og med målrettet indsats i tæt samarbejde med gode kollegaer hvor daglig sparring er en naturlig del af opgaveløsningen.

 

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse efter gældende overenskomst med HK.
Lønnen afhænger af dine kvalifikationer og forhandles efter principperne om NY LØN

 

Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger kan du få ved at kontakte
Driftskoordinator Nino Roosta på tlf.: 20513856

 

Ansøgning
Skriftlig ansøgning med jobnr. og oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse sendes til: LINK
Så vi har den senest den 21. juni 2020. Samtaler forventes afholdt i uge 26.

 

Om os
Kalundborg er en kommune i vækst. Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på. Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur. Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed. Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk
I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansøg nu
Kontakt
Borgerservice
Klosterparkvej 7
4400
Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
03-06-2020
Udløber
21-06-2020
Kviknummer
LJA-80381451
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed