Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejerlederrådgiver med fokus på sundhedssektoren til center Kalvebod i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-08-2018
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
08-08-2018
Udløber
28-08-2018
Kviknummer
LJA-64229329
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at opfylde Nykredits strategiske ambitioner om at vinde ejerlederne, og har du lyst til at rådgive formuende kunder i sundhedssektoren?

   

Rådgivning hele vejen rundt om kundens økonomiske liv

Det er Nykredits strategiske ambition at vinde ejerlederne. Som ejerlederrådgiver har du fokus på at øge forretningsvolumen med kunder fra den private del af sundhedssektoren dvs. læger, speciallæger, tandlæger osv. Det betyder, at du som ejerlederrådgiver forstår dine kunders situation, ønsker og drømme og samtidig kan identificere de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for. Det kan være alt fra den daglige drift af praksis/klinik, formue, pension og forsikring - både i den private og den erhvervsmæssige del af kundens økonomi - og på baggrund heraf sammensætter du individuelt tilpassede løsninger. Du får dermed ansvar for:

 

  • en portefølje af kunder inden for segmentet ejerledede virksomheder i sundhedssektoren med ansvar for kundens engagement på erhverv, privat og Private Banking
  • at opsøge nye kunder i sundhedssektoren og skabe helkunder ved at tiltrække både kundens privat- og erhvervsengagement
  • løbende at være opsøgende over for dine kolleger på centrene og formidle branchespecifik viden med henblik på at tiltrække flere kunder.

 

 

Du skal arbejde med det eksisterende kundepotentiale og tiltrække nye kunder

Du får ansvar for din egen portefølje af privat- og erhvervskunder inden for sundhedssektoren i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for faglig udvikling, kvalificeret sparring og backup fra specialister og erfarne kolleger. Du kommer til at arbejde med koncepter udviklet specifikt til sundhedssektoren samt med de kendte produkter og løsninger til både privat- og erhvervskunder og Private Banking i Nykredit. Dit helt naturlige mål er at skabe optimal lønsomhed i din portefølje. Du bliver samtidig en del af Nykredits sundhedsteam og samarbejder med kolleger og skaber resultater på tværs af centre og geografi.

 

Bankprofil med energi og købmandsevner

Du er bankuddannet og har interesse for og erfaring med enten mindre erhvervskunder eller større privatkunder og/eller Private Banking-kunder. Du er fortrolig med privat- og erhvervsprodukter og har interesse for pension og investering. Det er en fordel, hvis du har brancheviden og god indsigt i sundhedssektoren. Derudover har du kendskab til kreditprocesser og kan sikre tilfredse kunder og øge porteføljen. I den første periode vil du gennemgå et intenst uddannelsesforløb, som specifikt er målrettet viden om sundhedssektoren og de koncepter og produkter, som er relevante for dette kundesegment.

 

Du er resultatorienteret og relationsskabende

Din hidtidige karriere har lært dig, hvordan du skaber resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din evne til at forstå kundernes situation. Du drives af at skabe og opbygge nyt, og med dit overblik kan du prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din portefølje. Du ved også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes. Du er nysgerrig, udadvendt og trives med at deltage i kundearrangementer, kongresser for læger/tandlæger m.m. I forlængelse heraf er det naturligt for dig at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer.

 

Din nye arbejdsplads

På center Kalvebod bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Vi er et center, som består af 30 dygtige og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit. Vi har til huse i Krystallen sammen med mange andre dygtige kolleger. Det betyder, at du får et aktivt og spændende arbejdsmiljø i en markant og attraktiv bygning.

 

Er du interesseret?

Søg stillingen online. Har du spørgsmål til jobbet eller til Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Carsten Heger på enten cheg@nykredit.dk eller 24 69 58 08 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 28. august 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
08-08-2018
Udløber
28-08-2018
Kviknummer
LJA-64229329
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed