Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ejerlederrådgiver til center Herning

Nykredit, Center Herning

Herning, Vestjylland

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Nykredit, Center Herning
Dalgasgade 23
7400
Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
17-09-2018
Kviknummer
LJA-65474304
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være med til at opfylde Nykredits ambitioner om at tiltrække ejerlederne, og har du lyst til at være en del af vores strategiske satsning mod mindre ejerlederkunder?

 

Rådgivning hele vejen rundt om kundens økonomiske liv

Som ejerlederrådgiver håndterer du kundens engagement på både privat- og erhvervssiden og yder rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Med udgangspunkt i kundens virksomhed formår du at integrere privatøkonomien og identificere de økonomiske aspekter af kundens liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for. Du udarbejder løsninger på tværs af privat og erhverv til gavn for både kunden og Nykredit. I praksis får du ansvar for:

 

  • en portefølje af kunder som består af mindre ejerledede virksomheder, ejerlederen og familien

  • at udvikle bestående kunder samt opsøge nye kunder i segmentet ved at tiltrække både kundens privat- og erhvervsengagement.

 

 

Bankprofil med energi og købmandsevner

Du er bankuddannet og har interesse for og erfaring med rådgivning af privat- og erhvervskunder fra forskellige brancher. Du er fortrolig med privat- og erhvervsprodukter og har interesse for pension og investering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til mindre ejerlederkunder og god indsigt i målgruppens behov og forventninger.  

       

Du er resultatorienteret og relationsskabende

Du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din evne til at forstå kundernes situation. Du er forandringsparat og drives af at skabe og opbygge nyt og med dit overblik, kan du prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din portefølje. Du er nysgerrig, udadvendt og trives i den direkte dialog med kunderne. Det er naturligt for dig at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer.

 

Din nye arbejdsplads

På center Herning bliver du en del af et team med 8 engagerede kolleger. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, en fri omgangstone, og vi ved, at trivsel er en afgørende faktor for at præstere på højeste niveau. Vi tror på lokal tilstedeværelse og nærhed til samarbejdspartnere. Derfor bruger vi en del tid på formelt og uformelt netværksarbejde.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Lars Stjernholm, 44 55 55 23 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 17. september 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit, Center Herning
Dalgasgade 23
7400
Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
17-09-2018
Kviknummer
LJA-65474304
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed