Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En tværfaglig teamleder til PPR og Specialpædagogik.

Aarhus Kommune - PPR og Specialpædagogik

Aarhus, Østjylland

Indrykket
09-03-2018
Kontakt
Aarhus Kommune - PPR og Specialpædagogik
Grøndalsvej 2
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-03-2018
Udløber
02-04-2018
Kviknummer
LJA-57487652
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Om jobbet

 

En tværfaglig teamleder til PPR og Specialpædagogik.

Kan du bidrage til udvikling af inklusion og specialpædagogik? Motiveres du af at sikre god tværfaglig ledelse, og kan du agere kompetent i spændingsfeltet mellem strategiske agendaer og praksisnære dilemmaer?

 

PPR og Specialpædagogik søger en teamleder, der kan lede tværfagligt og vil være med til at udvikle det specialpædagogiske felt i samarbejde med dagtilbud, skoler, medarbejdere og lederkolleger. Du får ansvar for ledelsen af PPR Nordvest og bliver samtidig en del af en stor organisation med stærke tværfaglige fællesskaber.

 

Din profil

I PPRS arbejder vi med at udvikle kerneopgaven med fokus på både faglige ydelser og effekten for børn og unge. Derfor forventer vi, at du kan kombinere din viden om inklusion og specialpædagogik med din erfaring med ledelse. Din vigtigste rolle bliver at oversætte fra det strategiske niveau og ind i medarbejdernes hverdag og praksis.

 

Du supplerer og komplementerer den øvrige ledergruppe. Vi lægger derfor vægt på, at du har en relevant uddannelse og erfaring med både ledelse samt specialpædagogik og inklusion. Du er i stand til at lede på tværs og forstår styrkerne ved tværgående samarbejde.

 

Derfor skal du vælge os

Som ny lederkollega indgår du i et konstruktivt samarbejde og bidrager til udvikling af de faglige og strategiske opgaver samt styrkelsen af det tværgående samarbejde. Du bliver en del af en dynamisk ledergruppe, der er præget af en direkte og uformel kommunikationsform med plads til nødvendige diskussioner, hvor såvel resultater som gode processer anses for lige vigtige. Vi har fagligt kompetente medarbejdere og giver dig mulighed for lederuddannelse.

 

Se det fulde stillingsopslag: www.bujob.dk/080318

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansøgning og bilag skal fremsendes elektronisk og være Børn og Unge i hænde senest mandag den 2. april. 2018.

 

Hvis du vil vide mere

For yderligere information kontakt: Pædagogisk chef Jan Sejersdahl Kirkegaard tlf.: 3063 9410 eller HR konsulent Elsebeth Nielsen tlf.: 4185 7432.

 

Læs mere om PPRS: www.ppr-aarhus.dk  

 

Ansøgning

Klik på nedenstående link for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

 

Om os

Som leder i Aarhus Kommune, Børn og Unge bliver du del af et ambitiøst og innovativt samarbejde, der sætter barnet i centrum og som har et 0-18 års perspektiv. Aarhus Kommune har fokus på kvalitet, trivsel, effekt og tidlig indsats og går forrest, når det gælder nytænkning og digitalisering. Børn og Unge understøtter kontinuerligt kompetenceudvikling af både ledelse og medarbejdere.

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune - PPR og Specialpædagogik
Grøndalsvej 2
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-03-2018
Udløber
02-04-2018
Kviknummer
LJA-57487652
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed