Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Energistyrelsen søger to juridiske studentermedhjælpere til Center for Systemanalyse, Energieffektivitet og Global Rådgivning

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Amaliegade 44
1256
København K
Tlf
33927584
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
01-06-2018
Kviknummer
LJA-60997934
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura

Er du god til at sætte dig ind i nye fagområder og problemstillinger, er proaktiv i din opgaveløsning, og ønsker du en studierelevant og udfordrende stilling med skiftende juridiske arbejdsopgaver, er du måske vores nye studentermedhjælper.

Om jobbet
Vi søger studerende på jurauddannelsen, som har mod på at arbejde tværfagligt i samarbejde med adskillige andre faggrupper. Den ene stilling vil have afsæt i reguleringen af energiselskabernes energispareindsats, og den anden vil have afsæt i energieffektiviseringer i erhvervet og bygninger. I Energistyrelsen vil du i høj grad få ansvar efter evne, hvorfor du i videre omfang vil kunne få indflydelse på, hvilke opgaver du kommer til at arbejde med.

Opgaverne, der primært er forvaltningsretlige, forfatningsretlige og EU-retlige, vil blandt andet omfatte:

 • Udarbejdelse af forslag til konkrete afgørelser.
 • Notater om juridiske emner.
 • Udarbejdelse af forslag til bekendtgørelse, lovforslag mv.
 • Implementering af EU-direktiver.
 • Diverse juridiske ad hoc opgaver.

Du kan læse mere om vores arbejde her: https://ens.dk/ansvarsomraader/energibesparelser

Vi tilbyder en spændende hverdag i en politisk organisation med gode kolleger, høj faglighed, engagement og et uformelt miljø. Du bliver en del af en enhed, hvor høj faglighed er i højsædet og hvor vi hele tiden arbejder med at udvikle os.

Om dig
Vi forventer, at du:
 • Har gode juridiske kvalifikationer og har afsluttet 2. årsprøve.
 • Har interesse for og kendskab til offentlig ret herunder forvaltningsret og forfatningsret samt EU-ret.
 • Har gode formidlingsevner i skrift og tale.
 • Er struktureret, omhyggelig og organiseret.
 • Har gode samarbejdsevner og en servicemindet tilgang.
 • Har et udadvendt og positivt humør.
Om os
Energistyrelsen har opgaver vedrørende energiproduktion, -forsyning og -forbrug samt indsatsen for at nedbringe CO2-udledningen. Styrelsen har desuden ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation.

Kontoret er en del af Center for Systemanalyse, Energieffektivitet og Global Rådgivning, der arbejder med energieffektivisering i Danmark og udland.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og har siden 28. juni 2015 været en styrelse under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

Energistyrelsen skal være et dynamisk kraftcenter for fremtidssikret udvikling og effektive løsninger på hele styrelsens ansvarsområde. Vi lægger stor vægt på værdiskabelse gennem faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde internt såvel som med vores departement og eksterne partnere og interessenter.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen, der kan tilrettelægges med fleksibilitet i forhold til undervisning og eksamen. Ansættelse hurtigst muligt.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) samt organisationsaftale for kontorfunktionærer i statens tjeneste (HK).
Ansættelsesområdet er Energi- Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Vil du vide mere i forhold til stillingen i enheden for energiselskabernes energispareindsats, kan du kontakte student Anders Petersen på anpe@ens.dk eller fuldmægtig Pernille Lindgren Jacobsson på plj@ens.dk. Vil du vide mere i forhold til stillingen i enheden for energieffektiviseringer kan du kontakte fuldmægtig Sebastian Rønsdal på ser@ens.dk.

Energistyrelsen ønsker at fremme ligestilling og alle kvalificerede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder opfordres til at søge stillingen.

Ansøgning
Du søger via http://www.ens.dk/job. Benyt linket Søg stillingen på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, karakterudskrift og eventuelle øvrige bilag skal være indsendt senest den 1. juni 2018.

Ansøg nu
Kontakt
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Amaliegade 44
1256
København K
Tlf
33927584
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
01-06-2018
Kviknummer
LJA-60997934
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura
Beliggenhed