Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret og faglig stærk konsulent til Socialpædagogerne

Socialpædagogernes Landsforbund

Storkøbenhavn

Indrykket
08-10-2018
Kontakt
Socialpædagogernes Landsforbund
Brolæggerstrædet 9
1211
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2018
Udløber
21-10-2018
Kviknummer
LJA-66396245
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Kan du skabe et godt fagligt grundlag for udvikling af det socialpædagogiske arbejdsområde på baggrund af viden, analyse og formidling? Og kan du navigere i en medlemsorganisation, der ønsker at synliggøre socialpolitikkens værdi og bidrag til samfundet både gennem professionsfaglighed og politiske løsninger?

 

Socialpædagogerne søger en socialfaglig konsulent, som kan hjælpe os med skabe værdi for vores medlemmer gennem fokus på fagets udvikling og bidrag til de socialpolitiske dagsordner. Aktuelt er vi på udkig efter en konsulent med god socialfaglig indsigt, gerne inden for voksenhandicap-området.

 

Socialpædagogerne er en ambitiøs faglig organisation, der er løsningsorienteret, og som gerne vil være med til at sætte professionsfaglige og politiske dagsordner på socialområdet. Som socialfaglig konsulent får du en alsidig arbejdsdag. Du skal proaktivt skabe fremdrift og sikre faglig udvikling inden for dine faglige områder.

 

Dine opgaver vil variere meget og spænder fra at udvikle og vedligeholde faglig viden og netværk, gennemføre projekter eller analyser, til at håndtere medlemsrettede aktiviteter i organisationens faglige selskaber. Desuden vil du i samarbejde med dine socialfaglige og politiske kolleger have en central rolle i at betjene Socialpædagogernes politiske ledelse samt bidrage til politiske løsninger inden for dine fagområder.

 

Hvem er vi?

Du bliver ansat i Socialpædagogernes forbundssekretariat i København. Stillingen er placeret i enheden Profession & Politik, der har til opgave at styrke ramme og vilkår for den socialpædagogiske indsats på det sociale område samt at koordinere og udvikle forbundets politiske interessevaretagelse. Enheden består foruden dig af tre andre socialfaglige konsulenter, tre politiske konsulenter, fire studentermedhjælpere og en enhedsleder. Du kan læse mere om Socialpædagogerne her på sl.dk.

 

Dine arbejdsopgaver

 • Du får ansvar for Socialpædagogernes faglige aktiviteter på voksenhandikapområdet og en række andre faglige områder inden for de socialpædagogiske arbejdsområder

 • Du skal navigere i praksisviden og forskning på de faglige områder og anvende denne i din opgavevaretagelse

 • Du skal drive og udvikle indhold og arrangementer i flere faglige selskaber, aktuelt inden for handicapområdet, hvor vores medlemmer mødes om faglig udvikling inden for deres felt

 • Du skal understøtte den politiske ledelse med bl.a. indspil til politiske løsninger, mødematerialer og taler, ligesom du skal bidrage til politisk interessevaretagelse i samarbejde med de politiske konsulenter

 • Du skal levere input til presse og kommunikation til aktuelle dagsordener i samarbejde med vores kommunikations- og pressekonsulenter

 • Du kommer desuden til at arbejde sammen med den politiske ledelse, kredse, medlemmer og interessenter på området.

 

Din ballast

Det vil være en fordel, hvis du:

 

 • Har erfaring med socialfagligt konsulentarbejde og socialpolitikken fra tidligere ansættelser

 • Har viden om det socialpædagogiske fag, gerne på voksenhandikapområdet

 • Har eller lyst til at opbygge et fagligt netværk inden for det socialfaglige område, herunder i andre fagforbund, interesseorganisationer, ministerier mv.

 • Har erfaring med at arbejde med en bredde i din opgaveportefølje og er vant til, at din evne til at prioritere og hurtigt ændre fokus i opgaveløsningen bliver sat i spil

 • Bliver motiveret af at vide, at du arbejder for 39.000 medlemmer, der hver dag gør en vigtig, faglig indsats over for bl.a. socialt udsatte børn, voksne og familier.

 

Vores forventninger

Vi forventer at du:

 

 • Har en relevant kandidatuddannelse eller en socialpædagogisk praksiserfaring koblet med relevant erfaring fx som konsulent

 • Kan drive projekter og udvikle, planlægge og gennemføre strategier og aktiviteter som fx konferencer

 • Har erfaring med eller interesse for at lære at arbejde med politisk interessevaretagelse og politiske processer inden for dine faglige områder

 • Har politisk forståelse og sans for modtagerens behov og timing

 • Har gode skriftlige formuleringsevner og tænker i stærke budskaber og holdninger

 • Kan arbejde selvstændigt og tage initiativ og trives med både korte deadlines og langsigtede strategiske mål

 • Er ambitiøs på egne og dine kollegaers vegne

 • Kan se muligheder frem for begrænsninger og hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og omsætte dem til konkrete løsninger.

 

Vilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst. Vi har en 37 timers arbejdsuge med flekstid. Arbejdstiden er røgfri. Vi har til huse i en charmerende bygning i hjertet af København, og bliver rost for vores kantineordning.

 

Socialpædagogernes vision

Socialpædagogerne ønsker et solidarisk samfund, hvor alle mennesker har mulighed for at leve et godt liv og være en del af samfundet.

 

Den socialpædagogiske faglighed skal være synlig og anerkendt for sine resultater. Socialpædagogikken skal indgå i mange dele af samfundet, fordi den gør en forskel for den enkelte borger og betaler sig for samfundet.

 

Socialpædagoger skal have et indholdsrigt arbejdsliv, med ordentlige løn- og ansættelsesforhold, og opleve høj trivsel på arbejdspladsen. Ingen skal være nødt til at forlade faget.

 

Yderligere information

For yderligere information er du velkommen til at kontakte enhedsleder Gitte Bække på mailto:gbe@sl.dk eller mobil 20 71 67 98 eller vicesekretariatschef Iben Konradi Nielsen på mailto:ikn@sl.dk eller mobil 28 73 42 66.

 

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV ved at klikke på linket her senest den 21. oktober 2018. Vi forventer at holde 1. runde samtaler i uge 43 og 2. runde senest i uge 44, så den nye konsulent kan påbegynde stillingen senest den 1. december 2018.


Ansøg nu
Kontakt
Socialpædagogernes Landsforbund
Brolæggerstrædet 9
1211
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2018
Udløber
21-10-2018
Kviknummer
LJA-66396245
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed