Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du en haj til IT og brænder for viden og kultur?

Høje-Taastrup Kommunes Biblioteker

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
09-03-2018
Kontakt
Høje-Taastrup Kommunes Biblioteker
Taastrup Bibliotek, Taastrup Hovedgade 86
2630
Taastrup
Praktisk information
Oprettet
09-03-2018
Udløber
22-03-2018
Kviknummer
LJA-57490052
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web

Høje-Taastrup Kommune

Bibliotekerne og Kulturhusene søger en IT-ansvarlig. Du får ansvar for drift, vedligehold og udvikling af vores IT-platforme og skal kunne koordinere, forbedre og implementere nye funktioner og processer. Særligt den biblioteksfaglige systemadministration er en grundpille i vores drift.

Hvem er vi?

Vi har ambitioner om konstant at forbedre vores videns- og kulturtilbud. Bl.a. flytter vores bibliotek i Hedehusene 2018 i nye lokaler, ligesom Taastrup Bibliotek løbende ombygges og forbedres. Vores tre kulturhuse samt Taastrup Teater og Musikhus er ligeledes i en rivende udvikling, hvor bl.a. digital formidling og tjenester er en hjørnesten i en succesfuld udvikling med at tiltrække nye brugere. Vores IT-services er i dag enormt veldrevet, og det er udgangspunktet for stillingen.

 Om dig

Du bliver en del af et dynamisk team af medarbejdere, der er vant til at arbejde med kommunikation og IT, og sammen skal I definere og strukturere arbejdsgangen imellem jer. Du er selvstændigt kørende med mange af dine opgaver, men kan også samarbejde på tværs af faggrupper. Det meste af din arbejdstid vil ligge på Taastrup Bibliotek. Vi forventer, at du er detaljeorienteret og god til at strukturere projekter og arbejdsopgaver, som du tilgår hjælpsomt og med et smil. Erfaring med Cicero og DDB-CMS er en fordel, men ikke et must.

Vi forventer altså, at du

  • kan sikre en stabil og sikker drift af bibliotekssystemet, samt holde styr på vores hardware, telefoni, Åbne Biblioteker, gates, selvbetjeningsautomater, pcere, kopimaskiner m.m.
  • udvikle vores webpages (Wordpress, Drupal), billetsystemer og bookingsystem
  • er det koordinerende mellemled mellem personalet, leverandørerne og den fælles kommunale IT-afdeling, og derfor også gelinde formår at kommunikere humlen i tekniske problemstillinger til ikke-vidende
  • er ferm til fejlsøgning og fejlmelding og kan agere problemknuser og livredder, når der er vrøvl med teknikken og arbejdsgangen
  • har et solidt overblik, er analytisk og føler dig overmåde veltilpas, når ting er sat i struktur
  • har et godt sprog til support og sans for tal, når der skal trækkes statistik fra systemer.

 

Vi kan give dig

  • en spændende IT-stilling, hvor oplevelser, kultur- og vidensformidling gennemsyrer hverdagen
  • fleksible mødetider i det omfang, det passer med dine opgaver
  • muligheden for at præge udviklingen af en række meget forskellige kulturinstitutioner

 

Praktiske oplysninger

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelse pr. 1. maj 2018 i en fuldtidsstilling. Der er planlagt en måneds overdragelsesperiode. Vi forventer at afholde samtaler i marts måned.

 Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte biblioteks- og kulturhusleder Peter Mark Lundberg på 30526859 eller pr. mail peterlu@htk.dk

Besøg også vores hjemmesider www.bibliotekerne.htk.dk, www.kulturhusenehtk.dk, www.oplevhtk.dk, www.teaterogmusik.dk og mød os på Facebook og Instagram.

Ansøg nu
Kontakt
Høje-Taastrup Kommunes Biblioteker
Taastrup Bibliotek, Taastrup Hovedgade 86
2630
Taastrup
Praktisk information
Oprettet
09-03-2018
Udløber
22-03-2018
Kviknummer
LJA-57490052
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Beliggenhed