Gem annonce

Er du en tandlæge der brænder for at skabe tandsundhed sammen med et stort hold af dygtige kollegaer? Bliv børn- og unge tandlæge i Odenses Center for Tandpleje

Odense Kommunale Tandpleje

Indrykket
12-01-2018
Kontakt
Odense Kommunale Tandpleje
klosterbakken 2
5000
Danmark
Tlf
65515500
Praktisk information
Oprettet
12-01-2018
Udløber
05-02-2018
Kviknummer
LJA-54561824
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

I Odense Kommune er der stor politisk opmærksomhed på forebyggelse og optimisme ift. tandplejens positive udvikling og Odense tandpleje oplever netop nu stor anerkendelse fra tandplejens politiske ledere.
 
Vi har en stærk og solid tandpleje med fagligt ambitiøse og engagerede medarbejdere, som med hver deres faglighed tager fælles hånd om børn og voksnes tandsundhed.
 
Vi søger nu en dygtig og motiveret tandlæge, der ønsker at skabe tandsundhed for Odenses børn og unge. Stillingen er på fuldtid på Abildgård Børn- og Ungeklinik og for den rette kan vi tilbyde fleksibilitet i forhold til ønsket timetal.
 
Kort fortalt om Abildgård Børn- og Ungeklinik                  
Abildgård Børn- og Ungeklinik er én blandt seks enheder, som tilsammen udgør Odenses Børn- og Unge tandpleje. Klinikken betjener ca. 3.200 patienter, som primært er af anden etnisk baggrund. Til dagligt vil du blive del af et team på ti personer, som med stor erfaring er parate til at tage godt imod en nyuddannet eller erfaren tandlæge. Klinikken kendetegnes som en arbejdsplads med stort medarbejderengagement og flotte faglige resultater.
 
At være ansat i Center for Tandpleje i Odense
Vi tilbyder alle faglige grene af tandpleje til børn og unge bosat i Odense Kommune. Vi har et tandreguleringscenter, som desuden leverer de ortodontiske behandlinger til fem fynske kommuner; og en Voksentandpleje, som behandler patienter henvist fra hele Fyn.
 
Til at løse opgaverne er vi 140 medarbejdere, som samarbejder og udvikler os med hinanden. Alle medarbejdere bliver løbende kompetenceudviklet og vi prioritere fastholdelse af engagerede medarbejdere - Det betyder, at du som ansat i Center for Tandpleje altid har mulighed for at blive udfordret og udviklet.
 
I Odense Kommune arbejder vi desuden meget med vores ledere. Du vil derfor komme til at samarbejde med et kompetent ledelsesteam med fokus på både faglighed og personaleledelse samt trivsel og udvikling.
 
Lederudvikling er en mulighed
Hvis du har mod på ledelse, kan vi tilbyde enten ledelsesudvikling eller -opgaver i et omfang som tilpasses dine ambitioner og behov.
 
Om dig

Du er uddannet tandlæge.

Du har en anerkendende tilgang til de børn, unge og kollegaer du arbejder for og sammen med.

Du trives som del af et hold, hvor I er fagligt dygtige, vægter kvalitet, service og patientsikkerhed højt og er engageret i jeres opgaver.

Du går på arbejde for at gøre en forskel og skabe resultater for tandsundheden blandt børn og unge mennesker.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er på fuld tid og til besættelse snarest.
 
Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte overtandlæge, Marianne Nannerup på 6551 5500.
 
Læs mere om Center for Tandpleje på www.odensetandpleje.dk
 
Alt det praktiske
Ansøgningsfristen er den 5. feb. 2018
Samtaler forventes afholdt onsdag den 21. feb. 2018.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Odense Kommunale Tandpleje
klosterbakken 2
5000
Danmark
Tlf
65515500
Praktisk information
Oprettet
12-01-2018
Udløber
05-02-2018
Kviknummer
LJA-54561824
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Gem annonce