Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye fagspecialist til ungegruppen i børne- og ungeafdeling?

Slagelse Kommune Center for Børn og Familie

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
17-07-2017
Kontakt
Slagelse Kommune Center for Børn og Familie
Torvegade 24, 2. sal
4200
Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-07-2017
Udløber
17-08-2017
Kviknummer
LJA-47771160
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Har du socialfaglig specialistviden og erfaring i myndighedsarbejde - og har du mod på at stå i spidsen for en sagsbehandlergruppe, så er du måske vores nye fagspecialist?

Slagelse Kommune, Center for Børn og Familie, søger fagspecialist til ungegruppen i Afdelingen for Børn og Unge, da nuværende fagspecialist overgår til souschefstilling på ungeområdet.

 Afdelingen for Børn og Unge er rammen for det specialiserede børne- og ungeområde. Afdelingens medarbejdere er socialrådgivere, socialformidlere og juridiske konsulenter. Alle medarbejdere arbejder med afsæt i, at "opgaven sætter holdet". Det gælder på alle niveauer - både internt og i forhold til øvrige centre og eksterne samarbejdspartnere.

Afdelingens opgaver er relateret til forebyggelse og foranstaltninger til børn og unge, der kortere eller længerevarende har behov for særlig tiltag. Afdelingen er organiseret med sagsbehandlergrupper med det formål at sikre høj kvalitet og fremdrift i myndighedsarbejdet. Og ikke mindst at understøtte borgernes oplevelse af kontinuitet og sammenhæng i sagsbehandlingen.

"Ungegruppen" arbejder med unge fra 12-18 år. Opgaverne er målrettet arbejdet med handleplaner og tilrettelæggelse af de indsatser, som undersøgelsesarbejdet har afdækket af udækkede behov hos den unge. Der er et særligt fokus på kriminalitetsforebyggelse samt parathed til at mestre et ungdoms- og voksenliv. Arbejdet sker i et forpligtende samspil med blandt andre SSP, klubområdet og øvrige aktuelle aktører.

Vores fagspecialist har en stærk faglig kapacitet, er drevet af lysten til sit fag og evnen til at holde "næsen i sporet" - også når det er svært. Du skal kunne holde fuld fokus på myndighedsrollen - og udfylder den med "borgeren i centrum". Kunne facilitere, motivere og skabe følgeskab - og omsætte visioner, mål og strategier til en handlingsorienteret hverdag.

Som fagspecialist skal du varetage den faglige sparring på sagsniveau, afvikle faggruppemøde, bistå med udvikling af fælles serviceniveauer, prioritere og fordele sager blandt gruppens medarbejdere, sikre kvaliteten i myndighedsarbejdet og deltage i tværgående koordineringsmøder.

Du får medansvar for, at mål og intentioner i det løbende udviklingsarbejde bliver omsat og implementeret i gruppens praksis. Arbejdet forudsætter et tæt samspil fagspecialisterne imellem og løbende forandringer, der både relaterer sig til udvikling af fagligheden og organisationskulturen.

Du får også en aktiv rolle i virkeliggørelse af politiske og ledelsesmæssige besluttede prioriteringer på området - og har ligeledes en rolle i at "lede" opad i forhold til udvikling af praksis og diverse beslutningsoplæg.

Fagspecialisten refererer til afdelingsleder for Børn og Unge, og er sideordnet med centrets øvrige fagspecialister.

Stillingen ønskes besat 1. oktober 2017 - gerne tidligere.

Løn- og ansættelsesvilkår

sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation. Lønniveau for stillingen er trin 41.

Frist

Ansøgning skal sendes elektronisk via link senest den 17. august kl. 16.

Ansøgere bør orientere sig i "job- og personprofil" for stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
Slagelse Kommune Center for Børn og Familie
Torvegade 24, 2. sal
4200
Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-07-2017
Udløber
17-08-2017
Kviknummer
LJA-47771160
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan