Gem annonce

Er du vores nye konsulent til digital procesautomatisering?

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
22-06-2020
Region Midtjylland
Olof Palmes Alle 15
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80512405
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web

Har du lyst til at tage del i udviklingen af fremtidens digitale og datadrevne sundhedsvæsen? Brænder du for at få lov til at analysere og udvikle digitale procesautomatiseringsløsninger på tværs af hospitaler og administrative enheder i Region Midtjylland?  Og motiveres du af at arbejde med ny teknologi som  robotics? Så er det måske dig vi søger.

Du bliver en del af kontoret Kunder og Support, hvor kompetencecenter for digital procesautomatisering i Region Midt ligger i vores 30 mand store Service desk . Vi kalder det Center of Excellence (CoE), fordi vi støtter og supporterer de over 60 RPA-udviklere, vi i regionen har uddannet til såvel udvikling af robotter, som med procesoptimering.

Vi arbejder med fremtiden inden for robotics
Du bliver en del af et mindre team, som kommer til at spille en aktiv rolle i at fremtidssikre Region Midtjyllands udvikling af avanceret procesautomatisering i tæt samarbejde med klinikere, administrative medarbejdere og kolleger i It-afdelingen. 

Du skal bl.a. arbejde med at:

  • kvalificere indmeldte opgaver og sammen med samarbejdspartnere vurdere opgavens egnethed ift. digital procesautomatisering
  • analysere og dokumentere de arbejdsgange, der ønskes understøttet med RPA/BPM/AI, og sikre en holistisk E2E-tilgang til procesoptimering-/automatisering, så der ikke blot automatiseres 1:1, som processerne ser ud i dag
  • sikre at godkendelser og procesdokumentation er på plads, og at de rette samarbejdspartnere er involveret
Hvem er du?
Du tænker tværgående og har en god forståelse for, hvordan information strømmer og ændrer sig gennem en virksomhed. Du trives med at arbejde med komplekse emner og har en struktureret og transparent tilgang til dit arbejde. Dit engagement og dine gode samarbejdsevner gør, at du på tværs af forskellige interessenter og fagligheder kan omsætte behov til gode løsninger. Da du får en bred kontaktflade, formår du at kommunikere med mange forskelligartede faggrupper og på flere niveauer.

Aktivitetsniveauet kan være højt, så det er en forudsætning, at du kan bevare overblikket i pressede situationer og udviser stor ansvarsfølelse og tålmodighed.

Vi lægger derudover vægt på, at du:
  • har erfaring med udvikling af robotics i UiPath
  • har erfaring med procesanalyse og procesoptimering
  • kender til ServiceNow
  • eventuelt har erfaring med facilitering og afholdelse af workshops
  • sætter en ære i at detaljerne er i orden, og dokumenteret
Din baggrund kan være datamatiker, datalog, ingeniør eller lignende. Det vigtigste er, at du har forståelse for og er nysgerrig på automatiseringsteknologier, og at dine kommunikationsevner og samarbejdsegenskaber er i top.

En særlig arbejdsplads
It-afdelingen i Region Midt er en stor organisation med over 460 medarbejdere og specialister med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø. Fælles for os er, at vi dyrker faglighed og tværfagligt samarbejde lige højt. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi lægger i det hele taget stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde.  Har du humor, og kan du lide at omgås andre mennesker, så passer du godt ind i vores uformelle omgangstone og plads til forskellighed.

Dialog og åbenhed er afgørende for, at vi finder den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, Region Midtjyllands værdier og It-afdelingens samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jesper Lund Hansen på 2515 6993 eller jesper.hansen@stab.rm.dk.

Send din ansøgning senest den 9. august 2020. Vi regner med at holde samtaler den 20. august 2020, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.Digitalisering på patientens og borgerens præmisser
It-afdelingen består af 460 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Region Midtjylland
Olof Palmes Alle 15
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80512405
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Beliggenhed
Gem annonce