Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye tandlæge og har du lyst til at være med på en fantastisk rejse?

SMíLEDESíGNS

Storkøbenhavn

Indrykket
25-06-2019
Kontakt
SMíLEDESíGNS
Nørre Farimagsgade 15
1364
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2019
Udløber
02-09-2019
Kviknummer
LJA-74216976
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

Ambitiøs, udadvendt tandlæge med flair for kommunikation søges til SMíLEDESíGNS signaturklinik i hjertet af København


Om dig

Du er en engageret tandlæge, som er passioneret omkring at yde dit bedste og som har et mantra der går på, at kun det bedste er godt nok.  

Du vil indtræde i en spændende stilling i en virksomhed der er i konstant udvikling, hvorfor du skal være omstillingsparat og klar til at gribe nye muligheder.

Dine arbejdsopgaver kommer blandt andet til at bestå af diagnostik, kommunikation, behandlingsplanlægning, en stor del IPR og tæt dialog med vores kunder, så du derved er med til at sikre, at alle får en uovertruffen service og de smukkeste smil. I dette job lægger vi meget vægt på, at du på forhånd har nogle gode kommunikative egenskaber, der udmærker sig. Resten bliver du uddannet i.

Udover at være smilende og engageret i dit arbejde, skal du kunne lide at have fuld kontrol over tingene. Vi påskønner og belønner initiativrige og energiske medarbejdere, som ikke blot har en dokumenteret faglig ballast, men som også brænder for at gøre en forskel for vores kunder ud over det sædvanlige. Du skal være en fighter, en teamplayer og du skal kunne tage ansvar, træffe de rigtige beslutninger og turde går forrest. Du skal være mødestabil og altid være klar til at yde en ekstra indsats. Du skal have motivationen til fagligt at styre og koordinere et helt team af de mest dygtige folk.

Det gør ikke noget, hvis du er lidt træt af det såkaldte normale tandlægearbejde, for dine muligheder er ubegrænset og hos os, kommer du ikke til at lave almindelige tandlægeopgaver men du skal selvfølgelige lig have et hjerte, der banker for orto.

Om SMíLEDESíGNS

SMíLEDESíGNS er en af landets førende klinikker, hvor vi tilbyder kosmetisk tandretning af højeste kvalitet.

Vores vigtigste målsætning og ambition er, at give flere mennesker et skønt smil uden bekymringer, hvor kvalitet, service og indsigt i kundens behov er nøgleord for den måde, vi driver vores virksomhed på.

 

Vores primære arbejde omhandler kosmetisk tandretning med Invisalign. I Danmark har SMíLEDESíGNS allerede igangsat over 1000 behandlinger med Invisalign. På denne baggrund er SMíLEDESíGNS også branchens og landets hurtigst voksende virksomhed.

Hvad kan SMíLEDESíGNS tilbyde dig?

Hvis ovenstående lyder som et godt match for dig, kan vi tilbyde et job, som indeholder store udviklingsmuligheder og uddannelse. Vi tilbyder et job, hvor du får en stor betydning for SMíLEDESíGNS. Vi værdsætter en tandlæge, som går helhjertet ind for kvalitet og som er kritisk over for sit eget arbejde. Vi kan tilbyde dig en lønpakke efter kvalifikationer indeholdende fast løn, pension og bonus. Vi kan tilbyde dig at arbejde i et fantastisk  team, hvor vi har det sjovt, gør hinanden stærke og hvor hver arbejdsdag er en glæde.


Har du spørgsmål til stillingen og jobindhold, er du velkommen til at kontakte Charlotte Brandgaard på charlotte@smiledesigns.dk
 

Kun ansøgninger indeholdende CV og foto tages i betragtning.       
Ansøg nu
Kontakt
SMíLEDESíGNS
Nørre Farimagsgade 15
1364
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2019
Udløber
02-09-2019
Kviknummer
LJA-74216976
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed