Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren boligsupporter til Bank- og Realkreditsupport Privat

Nykredit - Center Østerbro

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-11-2019
Kontakt
Nykredit - Center Østerbro
Indiakaj 1
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-11-2019
Udløber
05-12-2019
Kviknummer
LJA-77464731
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab

Er du vores nye boligsupporter? Vil du være med til at spille en central rolle, når vores kunder skal optage bank- eller realkreditlån? Og vil du være med til at sikre et løbende fokus på optimering af vores arbejdsprocesser og forretningsgange?

Dit kommende job
Du bliver en del af Bank- og Realkreditsupport Privat, hvor vi er specialister i håndteringen af alle typer af bank- og realkreditlån til private boligejere. Du kommer til at spille en vigtig rolle i at give kunderne en effektiv og korrekt oplevelse, når de skal have boligfinansiering i Nykredit.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • oprette og ændre alle typer af banklån samt garantier
  • oprette realkreditlån
  • sende alle aftaledokumenter til digital underskrift hos kunden
  • stå for kundekontakten, efter dokumenterne er sendt til underskrift.

Din erfaring
Ansvarlighed og en stærk servicetilgang til dine kolleger og opgaver kendetegner dig. Du bliver en nøglefaktor i at hjælpe de kundevendte rådgivere med at give Nykredits kunder en god oplevelse. Det er derfor vigtigt, at du er åben og kommunikerer dine budskaber klart og tydeligt, når du hjælper dine kolleger via telefon. Du har en bankfaglig baggrund og en solid kunde- og forretningsforståelse, og så brænder du for supportopgaver. Kendskab til BEC I*Net er en fordel, men ikke et krav. Derudover er det afgørende, at du kan håndtere presset, når systemerne driller og bevare roen og overblikket, selv når tiden er knap.

Du fokuserer på kundens behov og tilfredshed og stiller høje kvalitetskrav til dig selv og dine resultater. At arbejde effektivt og resultatorienteret falder dig naturligt, og du har mod på at lære nyt. Du har lyst til at være en del af et område i udvikling og har en fleksibel indstilling til dine opgaver. Vi forventer også, at du har lyst til at bidrage til at skabe forandringer og komme med gode idéer og forslag. Du er nysgerrig på den digitale udvikling, som er en del af vores hverdag herunder optimering af arbejdsprocesser og forretningsgange.

Din nye arbejdsplads
Bank- og Realkreditsupport Privat er en del af Operations, som er den samlede indgang for centrene og Nykredit Direkte til alle centrale produktions-, support- og ekspeditionsopgaver inden for bank, depot, pension og realkredit. Vi er den tætteste samarbejdspartner for centrene i den daglige betjening af kunderne og understøtter centrene og Nykredit Direkte i at give vores kunder den optimale oplevelse. Du bliver en del af Bank- og Realkreditsupport Privat, hvor vi er ca. 75 fagligt dygtige og meget engagerede kolleger, som er opdelt i fem teams. Vi lægger vægt på en god portion daglig sparring omkring opgaver, og du vil opleve et miljø, hvor der i høj grad er plads til faglige diskussioner. Vi gør meget for løbende at forbedre os, og her er det særligt medarbejderne, der kommer med de gode idéer. Vi har et højt aktivitetsniveau og arbejder performanceorienteret mod vores mål.            

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Ina Philipsen, 44 55 79 34 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Ansøgningsfrist: 5. december 2019

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit - Center Østerbro
Indiakaj 1
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-11-2019
Udløber
05-12-2019
Kviknummer
LJA-77464731
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Beliggenhed