Gem annonce

Erfaren Business Analyst til udvikling af Nykredits kreditsystemer

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-02-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81733795
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Samarbejde. Partnerskaber. Kreditprocesser. Løsninger. I rollen som vores nye Business Analyst kan du være med til at forbedre hverdagen for vores rådgivere og sagsbehandlere. Samtidig kan du blive en del af en virksomhed, som vægter ansvarlighed, ordentlighed og samfundssind højt. Skal du med holdet?

 

Vi er Nykredits digitale maskinrum

I Digital, Change og IT (DCI) arbejder vi løbende på at udvikle og forbedre vores kreditløsninger. Netop nu er vi i gang med at modernisere en række af vores egenudviklede løsninger og gentænke indretningen af vores fremtidige kreditprocesunderstøttelse. I relation til vores datacentral (BEC) har vi to mål: at være en del af et datacentralfællesskab med andre pengeinstitutter og at stå ekstra stærkt på de områder, hvor vi skiller os ud.

 

Løsning i fællesskab eller som egenudvikling

Du får en vigtig rolle som Business Analyst i et team, der samarbejder om denne fornyelse med de enheder, der har et forretningsmæssige ejerskab for kreditprocesser og kreditrisikomodeller. Arbejdet omfatter at kunne forstå Nykredits forretningsmæssige behov, at designe gode løsninger herpå samt at vurdere om løsningerne skal udvikles i fællesskab eller som egenudvikling. Ved udvikling i fællesskab vil rollen i udpræget grad være at sikre det gode og effektive samarbejde med datacentralen (BEC) og de øvrige pengeinstitutter. Ved egenudvikling vil rollen bl.a. være at sikre, at der opnås klarhed omkring og ejerskab for løsningens ambitionsniveau og kvalitet.

 

Derudover skal du bidrage til et styret udviklingsforløb med et eller flere udviklingsteams. Kontaktfladen er bred, og stakeholder management er således en af dine stærke kompetencer. Evnen til at samarbejde på tværs af fagområder og teams er central. Det domænefaglige kan bygges på over tid. Teamet er forankret i København og er bl.a. bemandet med en arkitekt og en analytiker. Sammen skal I levere afklaringer og nedbryde epics samt sikre styring, koordinering og dialog med andre leveranceteams i DCI.

 

Du vil blive tilknyttet en afdeling af 36 it-/forretningsanalytikere, som er samlet under én kompetence- og personaleleder, Anders Gravgaard Hyldelund. Her vil fokus være på dig og din udvikling i tråd med behovet i teamet og leverancestrømmen.

 

Du skal rådgive, anbefale, styre og formidle

Som forretningsanalytiker arbejder du struktureret og kvalitetsbevidst i krydsfeltet mellem en forretningsmæssig og en teknisk vinkel. Udover at dokumentere og kommunikere behov og krav, vil du i samarbejde med teamet skulle realisere og kvalitetssikre løsningerne. Konkrete opgaver kan bl.a. være at:

  • deltage i detaljerede afklaringer af processer og krav på tværs af teams, services og APIer

  • visitere nye initiativer i parløb med en IT-arkitekt for at afdække potentiale, kompleksitet og risici

  • repræsentere Nykredit i udviklingsarbejdet med vores udviklingspartnere i bankfællesskabet

  • styre og koordinere større, strukturerede udviklingsforløb på tværs af flere teams i og udenfor Nykredit

  • formidle muligheder, begrænsninger og dilemmaer i anvendelsen af teknologi, metoder og samarbejdsformer i de enkelte initiativer samt give dine anbefalinger

  • være med til at udarbejde målbilleder og referencearkitektur for kreditområdet.

 

Erfaring med kredit og IT-udvikling

Du har tidligere arbejdet som analytiker, udvikler eller arkitekt inden for kreditområdet. Dit CV indeholder eksempler på analyse og brobygning mellem forretning og IT. Du kan se dig selv trives i et dansk-/engelsksproget miljø, hvor der kommunikeres og samarbejdes på tværs af lokationer i Danmark og Polen.

 

Det er vigtigt, at du hurtigt kan tilegne dig ny viden. Desuden kan du formidle dine resultater klart og overbevisende. Du drives af at levere resultater og ved, at samarbejde er en forudsætning for dette. Din fysiske arbejdsplads vil være i København.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Anders Gravgaard Hyldelund, 28 70 28 05, eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 8. marts 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81733795
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce