Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren økonom til Rigsadvokaten (tidsbegrænset stilling)

Rigsadvokaten

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-07-2017
Kontakt
Rigsadvokaten
Frederiksholms Kanal 16
1220
København K
Praktisk information
Oprettet
14-07-2017
Udløber
04-08-2017
Kviknummer
LJA-47703023
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Analyse, Jura, Ledelse, Økonomi og regnskab

Rigsadvokaten, statsadvokaterne og Retspsykiatrisk Klinik

Rigsadvokaten søger en erfaren økonom til mål- og resultatstyring samt udvikling af ledelsesinformation på et af de største driftsområder på Justitsministeriets område. 

OPGAVEN

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte udvikling af mål- og resultatstyringen med tilhørende opfølgning, udarbejdelse af ledelsesinformation samt analyse, bearbejdning og præsentation af statistiske data.

I den forbindelse vil du bl.a. få ansvaret for: 

  • Udvikling af anklagemyndighedens ledelsesinformation med hensyn til mål- og resultatstyring samt straffesagsbehandling
  • Udvikling og drift af anklagemyndighedens mål-og resultatstyring med tilhørende aktivitets- og ressourcestyring
  • Udarbejdelse af statistik og analyser til brug for besvarelse af folketingsspørgsmål, finanslovsforhandlinger og budgetanalyser
  • Udarbejdelse af anklagemyndighedens del af politiets og anklagemyndighedens årsrapport samt den efterfølgende kontakt til Rigsrevisionen

DIG

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk uddannelse som f.eks. cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller lign., og at du har 4-5 års relevant erfaring med mål- og resultatstyring samt udvikling af ledelsesinformation i staten. Derudover forudsætter vi, at du er fortrolig med forskellige it-værktøjer, der understøtter mål- og resultatstyringen samt udviklingen af ledelsesinformation.

Vi forventer ligeledes, at du er fagligt og analytisk stærk, er resultatorienteret, har sans for bådeoverblik og detaljer, kan tænke nyt, er fleksibel og god til at samarbejde og tager ansvar for dine arbejdsopgaver.

 Du skal først og fremmest have interesse og kvalifikationer i forhold til arbejdet med:

  • Mål- og resultatstyring i staten herunder udarbejdelse af mål- og resultatplaner samt opfølgning herpå.
  • Udvikling af ledelsesinformation til brug for både strategiske og operative ledere samt self-service BI til analytikere og controllere.
  • Statistiske analyser af større datamængder og præsentation heraf både det strategiske og det operative ledelsesniveau.
  • Vejledning til brugerne af ledelsesinformation på strategisk, operativt og analytikerniveau.

Erfaring med programmering i forskellige ledelsesinformationssystemer og statistikpakkervil være en fordel, men ikke en betingelse.

OS

Anklagemyndighedens opgave er sammen med politiet at strafforfølge forbrydelser. Anklagemyndigheden består af rigsadvokaturen, 3 statsadvokaturer og anklagemyndigheden i landets12 politikredse samt Færøerne og Grønland. Vi tilbyder et udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på højfaglighed, kvalitet og service. 

Vi har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, og du vil kunne sparre med og søge inspiration hos dygtige og engagerede kolleger og ledere.

VILKÅR

Stillingen er tidsbegrænset til 2 år fra 1. oktober 2017 til 1.oktober 2019. 

Ansættelse sker på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst på området. 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

SØGER DU?

Send din ansøgning vedlagt oplysninger om uddannelse, eksamenspapirer og joberfaring via linket nederst.

Ansøgningsfristen er den 4. august 2017. 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32-332017.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til økonomi- og it-chef Karsten Bo Larsen på telefon +454122 0476 eller budgetchef Jens Lund Andersen på telefon +45 2526 1098. 

Du kan læse mere om anklagemyndigheden på  www.anklagemyndigheden.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Ansøg nu
Kontakt
Rigsadvokaten
Frederiksholms Kanal 16
1220
København K
Praktisk information
Oprettet
14-07-2017
Udløber
04-08-2017
Kviknummer
LJA-47703023
Jobtype
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Analyse, Jura, Ledelse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan