Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren økonomikonsulent og faglig leder til økonomifunktion på Beskæftigelsesområdet i Rudersdal

Rudersdal Kommune

Holte, Nordsjælland

Indrykket
10-01-2019
Kontakt
Rudersdal Kommune
Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
24-01-2019
Kviknummer
LJA-69498968
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab

Om jobbet

 

Beskæftigelsessekretariatet i Rudersdal Kommune søger en talstærk konsulent til at drive økonomistyringen af området samt varetage det faglige ledelsesansvar for de administrative opgaver, der knytter sig til at sikre korrekte udbetalinger af bl.a. lønstilskud mv. samt fakturaudbetaling. Vi tilbyder dig en spændende stilling med store muligheder for indflydelse og faglig udvikling, og du vil få en central position i beskæftigelsessekretariatet såvel som i forhold til ledelsen og til beskæftigelsesområdet som helhed.

 

Beskæftigelsesområdets økonomi er kompleks og præget af løbende reformer. Derfor skal du brænde for at drive arbejdet med kontinuerligt at forbedre økonomistyringen samt have erfaring med at udarbejde strategisk ledelsesinformation, der kan danne grundlaget for datadreven ledelse. Dine opgaver vil primært være videreudvikling af ledelsesinformation og styringsmodel, udarbejdelse af budgetanalyser samt lave budget- og regnskabsopfølgninger samt udarbejde tal til politiske oplæg mv. Du skal med dine økonomifaglige kompetencer endvidere bidrage til et solidt beslutningsgrundlag, når vi planlægger og gennemfører nye faglige tiltag, udarbejder puljeansøgninger mv.

 

Derudover skal du have interesse for at sætte dig ind i regelgrundlaget for udbetalingerne af de forskellige tilskud til virksomhederne på beskæftigelsesområdet så som løntilskud, fleksjobtilskud, voksenlærling m.fl., da det vil være dit faglige ansvar, at arbejdsgange og procedurer er korrekte og udbetalinger sker rettidigt, ligesom du fagligt vil skulle forholde dig til sager ved tvivl. Dette ansvar løfter du i praksis sammen med et velfungerende og pligtopfyldende administrativt team.

 

Din profil

 

Du har en relevant uddannelse og relevant erfaring fra den offentlige sektor. Dertil besidder du stærke økonomistyringskompetencer og et skarpt analytisk blik. Du trives ved at samarbejde med forskellige fagligheder, og med sans for detaljen tager du ansvar for opgaveløsningen, arbejder selvstændigt og følger op.

 

Du behersker økonomistyringens discipliner, og du kan understøtte ledelsen i at træffe beslutninger på et solidt og velfunderet grundlag. Du kan omsætte dine avancerede excel-færdigheder til let forståelige løsninger der kan bruges i praksis. Med din erfaring kan du bidrage til at løfte og udvikle de administrative udbetalingsfunktioner og sikre korrekte og rettidige udbetalinger. Vi driftsstyrer igennem styringstavler og erfaring hermed vil være en fordel men er ikke et krav.

 

Vi arbejder med et digitalt mindset og implementerer digitale løsninger, hvor det giver mening. Derfor forventer vi, at du er nysgerrig på teknologiens muligheder, som du gerne må have erfaring med i praksis.

 

Derudover arbejder du løsningsfokuseret, kan samarbejde bredt og mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og den indstilling bærer du videre til dine kolleger.

 

Derfor skal du vælge os

 

Vi tilbyder ansættelse inden for et fagområde med mange spændende opgaver og udfordringer inden for økonomistyring og datadrevet ledelse, hvor der er fleksibilitet i hverdagen og en god og uformel omgangstone. Du vil få ansvar og frihed til at omsætte din faglighed til reelle forandringer.

Du vil samtidig komme til at arbejde i en kommune præget af en tro på, at de gode løsninger findes gennem en løbende udvikling og godt samarbejde på tværs. Derfor vil vores centrale økonomiafdeling også være en tæt sparrings- og samarbejdspartner.

 

Ansættelsesvilkår

 

Stillingen er på 37 timer om ugen med flekstid og kan besættes som specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af dine kompetencer. Løn forhandles efter gældende overenskomst og med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Om os

 

Du bliver en del af et flerfagligt beskæftigelsessekretariat, der består af 15 medarbejdere, som løser en meget bred pallette af opgaver lige fra politisk betjening, økonomistyring, juridisk rådgivning, digitale udviklingsprojekter og erhvervsfremme til midlertidig indkvartering af flygtninge og danskundervisning samt udbetaling af tilskud og andre administrative opgaver. Du bliver ligeledes kollega med ca. 70 medarbejdere i Beskæftigelsesområdet i Rudersdal, som er kendetegnet ved at være en dynamisk og udviklende arbejdsplads, hvor vi sammen løfter opgaven med at få ledige borgere i arbejde og sygemeldte tilbage i job igennem en virksomhedsrettet indsats.

 

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer samt en anerkendende ledelsesstil med stor grad af selvstændigt ansvar for opgaverne, fordi vi tror på, at det giver dig de bedste udviklingsmuligheder.

 

Ansøgning, samtale og kontakt

 

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Ansøg via link" nedenfor.

 

Samtaler: Første samtale afholdes mandag d. 28. januar og anden samtale forventes afholdt tirsdag d. 29. januar. Der vil være en opgave til anden samtale.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

 

Malene Toscani

Sekretariatchef

malm@rudersdal.dk

Tlf.: 46113005

Tlf.: 72683005

 

Ansøgningsfrist:

24. januar 2019

 

 

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.


Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Rudersdal Kommune
Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
24-01-2019
Kviknummer
LJA-69498968
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Beliggenhed