Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Scrum Master til Business Intelligence i Aalborg eller København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-06-2020
Kontakt
Nykredit
Praktisk information
Oprettet
18-06-2020
Udløber
07-07-2020
Kviknummer
LJA-80493888
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Brænder du for at arbejde agilt, og har du lyst til at spille en central rolle i udvidelsen og udviklingen af et stærkt Business Intelligence-team?

Dit kommende job

I Nykredit er vi ved at udvikle fremtidens Business Intelligence-løsninger. Udviklingen sker i tæt samarbejde med forretningen. Du får en central rolle som Scrum Master for et Scrum-team med vokseværk. Det er et af i alt otte teams i Business Intelligence. Dit team er distribueret, så teammedlemmerne sidder i Aalborg, København og Warszawa (Polen).   

Som Scrum Master coacher og guider du teamet og organisationen til at bruge Scrum og agile metoder til at skabe værdi. Du brænder for at styrke samarbejdet mellem mange forskellige profiler på såvel det faglige som det personlige plan. Du er i stand til at udnytte din viden og dine erfaringer, så du sammen med teamet og ikke mindst i samarbejde med andre udviklingsteams kan skabe flot værdi. 

Dine arbejdsopgaver er bl.a. at:

  • facilitere daglige Scrum-møder, sprintplanlægge og sørge for retrospective med fokus på at skabe dialog, fjerne forhindringer, sikre effektive processer og sørge for konstruktiv feedback

  • hjælpe Product Owner med facilitering af refinement og vedligeholdelse af product backlog

  • facilitere diskussioner, beslutninger og problemløsning i et åbent og tillidsfuldt miljø

  • facilitere koordinering mellem udviklingsteams via skalerede agile metoder (inspireret af SAFe)

  • facilitere koordinering mellem forretningsenheder.

 

Du har erfaring med

Du har en lang videregående uddannelse og erfaring fra IT-området eller den finansielle sektor - men vigtigst af alt er dit blik for mennesker og din evne til at få dem til at arbejde sammen. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med finanssystemer og er vant til at arbejde i et skaleret agilt setup, hvor afhængigheder, koordinering, kommunikation mm. er spændende udfordringer, der løbende skal tages højde for i et samarbejde. Du har stærke kommunikative evner og erfaring med Scrum Master-rollen, og er du certificeret Scrum Master, er det at foretrække.    

Dine kompetencer

Som person er du resultatorienteret, og du har blik for at få det agile team, Product Owner, ledelsen og forretningen til at spille godt sammen. Samtidig er du god til at hjælpe og støtte på tværs af teams og indgå i samarbejde med en bred interessentskare. Du giver løbende feedback til dit team og forstår at coache og hjælpe dem, således at de bedste beslutninger træffes, effektiviteten sikres, og trivslen er i top. I dit arbejde har du fokus på forretningen og er i stand til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Du formår at tænke i leverancer og mål på tværs af teams og evner samt at oversætte behov til leverancer med høj forretningsværdi sammen med dit Scrum-team. Derudover er du nytænkende og modig, og så har du lyst til at skubbe og udfordre dit team til at blive verdensklasse.    

Din nye arbejdsplads

Business Intelligence leverer BI-løsninger til internt brug på tværs af hele Nykredit-koncernen og self-service-løsninger til vores kunder. Dit team er en af de primære drivkræfter i Risk & Finance-leverancesporet i BI. De arbejder fokuseret på at etablere vores nye regnskabsplatform i Dynamics 365, implementere nyt HR-system og vedligeholde vores regnskabskonsolideringssystem Hyperion. Din arbejdsplads bliver i Aalborg på Tankedraget 25 eller i København på Kalvebod Brygge 1-3. Du bliver en del af kompetenceområdet Agile, hvor du indgår i et stærkt fagligt fællesskab med Scrum Masters og Agile coaches på tværs af Nykredit-koncernen. Her arbejder vi fokuseret på at udvikle hinanden gennem sparring og coaching, så vi sammen kan skabe et stærkere Nykredit.  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Lars Orbesen, 44 55 52 26.

Vi inviterer løbende til samtaler og stiler efter at besætte stillingen hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 7. juli 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Praktisk information
Oprettet
18-06-2020
Udløber
07-07-2020
Kviknummer
LJA-80493888
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed