Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Scrum Master til Ny Realkredit Platform, København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-08-2018
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
08-08-2018
Udløber
26-08-2018
Kviknummer
LJA-64230216
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Brænder du for at arbejde agilt, og har du lyst til at spille en central rolle som Scrum Master i udviklingen af fremtidens realkreditplatform i et udviklingsteam med danske og polske team-medlemmer?

 

Dit kommende job

I Nykredit IT er vi ved at udvikle fremtidens realkreditløsning under programmet Ny Realkredit Platform. Udviklingen sker i tæt samarbejde med Totalkredit og tre datacentraler, der tilsammen understøtter ca. 60 pengeinstitutters bankløsninger i Totalkreditsamarbejdet. Du får en central rolle som Scrum Master i et af i alt syv udviklingsteams. Dit team er et distribueret team med teammedlemmer fra København og Polen.

    

Dine ansvarsområder

Som Scrum Master coacher og guider du teamet og organisationen til at bruge Scrum og agile metoder til at skabe værdi. Du brænder for at styrke samarbejdet mellem mange forskellige profiler på det faglige og personlige plan. Du er i stand til at udnytte din viden og erfaringer, så du sammen med teamet og ikke mindst i samarbejde med andre udviklingsteams kan skabe flotte resultater inden for rammerne af programmet Ny Realkredit Platform.

      

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

 

  • facilitering af løbende og daglige Scrum-møder dette med fokus på at fjerne forhindringer og sikre effektive processer
  • at hjælpe Product Owner med facilitering af refinement og vedligeholdelse af product backlog
  • facilitering af sprintplanlægning samt retrospective, hvor du formår at få ærlig og konstruktiv feedback, så processen løbende forbedres
  • coaching og løbende dialog i teamet og med forretningen
  • facilitering af diskussioner, beslutninger og problemløsning i et åbent og tillidsfuldt miljø
  • at skærme teamet fra udefrakommende forstyrrelser
  • at sikre løbende kommunikation internt i teamet og eksternt for at skabe transparens
  • facilitere tæt koordinering med de andre udviklingsteams med henblik på at sikre programmets samlede leverancer via skalerede agile metoder, bl.a. big room planning.

 

 

Du har erfaring med

Du har en højere videregående uddannelse og/eller erfaring fra den finansielle sektor, gerne indenfor realkredit området - men vigtigst af alt er dit blik for mennesker og din evne til at få dem til at arbejde sammen. Det er en stor fordel, hvis du er vant til at arbejde med distribuerede teams, hvor kultur, sprog, lokationer m.m. er en spændende udfordring, der løbende skal tages højde for i samarbejdet. Du har minimum 2 års erfaring med Scrum Master-rollen, og er du certificeret Scrum Master, er det at foretrække. Du har viden om eller erfaringer med en eller flere af følgende agile teknikker: user stories, ATDD, TDD, Continuous Integration, Continuous Testing, Pairing, Automated Testing og/eller Agile Games.

            

Som person er du resultatorienteret, og du har blik for at få det agile team, Product Owner, ledelsen og forretningen til at spille godt sammen. Samtidig har du blik for at hjælpe og støtte på tværs af teams og indgå i samarbejde med en bred interessentskare. Du er kreativ i din facilitering af ceremonier og coaching og giver løbende feedback til dit team og forstår at coache og hjælpe dem således, at de bedste beslutninger træffes, effektiviteten sikres og trivslen er i top. I dit arbejde har du fokus på kunden og er i stand til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Du er i stand til at tænke leverancer og mål på tværs af teams og evner ligeledes sammen med Scrum Teams at oversætte behov til leverancer med høj forretningsværdi. Derudover er du nytænkende, modig og har lyst til at skubbe og udfordre dit team til at blive verdensklasse.

        

Din nye arbejdsplads

Nykredit IT leverer løsninger inden for realkredit til Nykredit og til pengeinstitutter under partnersamarbejdet med Totalkredit. Dit team vil bestå af team-medlemmer fra København og Polen. Din arbejdsplads bliver i København på Kalvebod Brygge 1-3. Du vil blive en del af vores Scrum Master Center of Excellence i kompetenceområdet Delivery Management & Support, hvor du vil få løbende sparring med andre Scrum Masters i programmet og på tværs af hele Nykredit IT.

     

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller til Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Lars Orbesen på 44 55 52 26 (mobil 51 39 33 42) eller senior rekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Ansøgningsfrist: 26. august 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
08-08-2018
Udløber
26-08-2018
Kviknummer
LJA-64230216
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed