Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Scrum Master til Robotics-team i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-06-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-06-2020
Udløber
07-07-2020
Kviknummer
LJA-80493662
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Brænder du for at arbejde agilt, og har du lyst til at spille en central rolle i udviklingen af Nykredits Robotics-løsninger som vores nye Scrum Master?

 

Dit kommende job

Du bliver Scrum Master for velfungerende, selvstyrende og tværorganisatoriske kanban-teams, der leverer Robotics-løsninger til hele Nykredit. Dine nye teams er frontrunners på nogle af de nye metoder og principper, der udgør Nykredits agile rejse. Vi har en uformel omgangstone og stærk holdånd, og så sætter vi faglig og personlig udvikling højt. Vi er placeret i København, Aalborg og Warszawa (Polen), så der skal forventes rejseaktivitet til disse lokationer, for at være tæt på teammedlemmer.

    

Som Scrum Master coacher og guider du teamet og organisationen til at bruge Scrum og agile metoder til at skabe værdi. Du brænder for at styrke samarbejdet mellem mange forskellige profiler på det faglige og personlige plan. Du er i stand til at udnytte din viden og dine erfaringer, så du sammen med teamet og ikke mindst i samarbejde med andre udviklingsteams kan skabe målrettede resultater.

  

Dine arbejdsopgaver består bl.a. i at:

 

  • facilitere daglige Scrum-møder, sprintplanlægning og retrospective med fokus på at skabe dialog, fjerne forhindringer, sikre effektive processer og sørge for konstruktiv feedback

  • hjælpe Product Owner med facilitering af refinement og vedligeholdelse af Product Backlog

  • facilitere kreativ problemløsning for at skabe innovative løsninger

  • facilitere diskussioner, beslutninger og problemløsning i et åbent og tillidsfuldt miljø

  • facilitere koordinering mellem forretningsenheder.

 

Du har erfaring med

Du har en lang videregående uddannelse og erfaring fra IT-området eller den finansielle sektor - men vigtigst af alt er dit blik for mennesker og din evne til at få dem til at arbejde sammen. Det er en stor fordel, hvis du er vant til at arbejde i agilt setup med flere teams, hvor afhængigheder, koordinering, kommunikation mm. er spændende udfordringer, der løbende skal tages højde for i et samarbejde. Du har stærke kommunikative evner og erfaring med Scrum Master-rollen. Har du teknisk indsigt i og erfaring med automatisering, er det at foretrække.

     

Dine kompetencer

Som person er du ambitiøs, og du har blik for at få det agile team, Product Owner, ledelsen og forretningen til at spille godt sammen. Samtidig har du flair for at hjælpe og støtte på tværs af teams og indgå i samarbejde med en bred interessentskare. Du sikrer transparens, giver løbende feedback til dit team og forstår at coache og hjælpe dem, således at de bedste beslutninger træffes, effektiviteten sikres, og trivslen er i top. I dit arbejde har du fokus på kunden og er i stand til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Derudover er du nytænkende og modig, og så har du lyst til at skubbe og udfordre dine teams til at blive verdensklasse.

     

Din nye arbejdsplads

Organisatorisk hører dine teams til i Banking-strømmen, hvor de udvikler RPA-løsninger til kolleger på tværs af hele Nykredit. Vi er fordelt på flere lokationer, men din primære arbejdsplads vil være i København. Du bliver en del af vores Scrum Master-kompetenceområde Agile, hvor du indgår i et stærkt fagligt fællesskab med Scrum Masters og agile coaches på tværs af Nykredit-koncernen. Her arbejder vi fokuseret på at udvikle hinanden gennem sparring og coaching, så vi sammen kan skabe et stærkere Nykredit.

   

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Lars Orbesen, 44 55 52 26. 

 

Vi inviterer løbende til samtaler og stiler efter at besætte stillingen hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 7. juli 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-06-2020
Udløber
07-07-2020
Kviknummer
LJA-80493662
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed