Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren socialpædagog

Odsherred Kommune

Odsherred, Vestsjælland

Indrykket
02-12-2019
Kontakt
Odsherred Kommune
Siriusvej 10
4500
Nykøbing Sj
Praktisk information
Oprettet
02-12-2019
Udløber
16-12-2019
Kviknummer
LJA-77969959
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Socialpædagog søges til Odsherred STU.

Hos os har vi brug for en person, der er åben overfor nye tiltag. En holdspiller der ser udviklingsmuligheder som positivt. Vi søger en kollega med erfaring inden for det systemiske. Vi forventer naturligvis, at du arbejder anerkendende, kan se muligheder og er imødekommende overfor nye tiltag. Du har en høj faglighed, tror på dig selv, har humor, er stabil og har overskud til andre. Du vil få tildelt nogle kontaktelever, hvor din rolle er at sikre den unges personlige, sociale og faglige udvikling. Hos os er målet at alle unge skal opleve livsduelighed. Du skal derfor indgå i et tæt samarbejde med den unges forældre, støtte/kontaktpersoner, sagsbehandlere og UU-vejledere. Vi søger derfor en erfaren socialpædagog med gode kommunikative evner og skriftlige kompetencer. I dagligdagen vil du indgå på lige vilkår med de øvrige pædagoger og lærere i skoledelen. Vi vil lægge vægt på at du kan tilbyde et kreativt fag, der vil kunne fange de unges interesse.

Vi arbejder med unge mennesker mellem 16-25 år med mindre kognitive vanskeligheder, udviklingsvanskeligheder og psykiske diagnoser. Vi arbejder med en anerkendende og ressourcefokuseret tilgang til de unge, hvor fokus er på den enkelte unge. Vi arbejder ud fra low arousal principper og vi ser os selv som rollemodeller for de unge. Vi lægger vægt på at skabe et miljø for de unge, der er baseret på troværdighed og ligeværd.

Odsherred STU er en nyoprettet skole, der pr. 1/1-2020 overgår til at være et rent STU tilbud. Vi er en personalegruppe på 9, hvor pædagoger og lærere arbejder tæt sammen om opgaverne. Ledelsesstrukturen er flad og der er rig mulighed for involvering i dagligdagens beslutninger. Vi har et personale med højt fagligt niveau, stor engagement og fokus på hinandens forskellige ressourcer samt kompetencer. Vi vægter samarbejdet højt, og du vil aldrig stå alene med en opgave. Vi er ambitiøse og er i en proces, hvor vi vil lave verdens bedste tilbud for vores elever. Vil du være med?

Vi kan tilbyde:

Arbejdstid: 37 timer om ugen

Tiltrædelse pr. 1/2 eller efter aftale.

Løn: Efter gældende overenskomst med BUPL.

Sidste ansøgningsfrist d. 15/12-2019 kl. 12:00

Der forventes ansættelsessamtaler d. 19/12-2019.

Rundvisning og nærmere oplysninger kan fås hos leder Rikke Asbøl på 21845024.

Ansøg nu
Kontakt
Odsherred Kommune
Siriusvej 10
4500
Nykøbing Sj
Praktisk information
Oprettet
02-12-2019
Udløber
16-12-2019
Kviknummer
LJA-77969959
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed