Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervscenterdirektør til Erhvervscenter Silkeborg

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
05-11-2019
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77145014
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Vores nuværende direktør går snart på pension. Derfor søger vi en dynamisk Erhvervscenterdirektør, der har visionen til at udfordre og videreudvikle et interessant marked, samt stå i spidsen for et hold af engagerede og kompetente medarbejdere.

 

Du får et spændende, udfordrende og afvekslende job, hvor dialogen med eksisterende og potentielle kunder er en væsentlig del af hverdagen. I samspil med afdelingen omsætter du bankens strategier til exceptionelle kundeoplevelser.

 

Du går forrest

Du går forrest med dine spidskompetencer på erhvervsområdet og trives med at profilere Jyske Bank på markedspladsen, i netværk og blandt interessenter vores ambition er at være erhvervslivets foretrukne finansielle partner.

 

Du tør udfordre markedet med et klart strategisk fokus. Det gør du i et tæt samspil med din leder, erhverv og medarbejderne i afdelingen. Du skal derfor støtte, udfordre og udvikle dine medarbejdere både fagligt og personligt så afdelingen realiserer målet om høj medarbejder- og kundetilfredshed.

 

Jobbet udfordrer dig som leder til at være en stærk inspirator og motivator, samtidig med at du har stor fokus på at skabe effektive processor. Du får ansvaret for den strategiske og taktiske planlægning, forretningsudviklingen samt engagementet til at I når Erhvervscenterets ambitiøse mål.

 

Du skaber stærke relationer og sammenhængskraft internt, så markedet oplever Jyske Bank som én stærk bank, der kan matche alle kundernes behov.  Det gør du fx ved at:

 

 • indgå i et tæt samarbejde med Private Banking Midt og Silkeborg privat

 • koordinere markedstrykket med de lokale erhvervsafdelinger i Erhverv Syd

 • deltage aktivt i Fokusgruppe Large Corporates sammen med de 4 andre erhvervscentre

 

En afdeling med drive

Du vil sammen med 22 kompetente kollegaer, skulle videreføre succesen og styrke Erhvervscenter Silkeborgs markante position i markedet. Med afsæt i hjemstedet i Silkeborg, dækker erhvervscenteret et stort geografisk område i Midt- og Sydjylland.

 

Vi har samlet Large Corporates kunderne i de 5 erhvervscentre, hvilket betyder at afdelingens kunder er blandt koncernens største både i kompleksitet og volumen. Afdelingen har herudover en meget afvekslende kundekreds, med både lokalt, nationalt og internationalt erhverv, ejendomskunder samt specialafdeling for apotekere i Jylland.

 

Teamet arbejder målrettet på at være en handlekraftig og kompetent finansiel sparringspartner, der siger det kundens bundlinje har brug for at høre. Vi træner hele tiden i at møde kunderne på værdiskabende, udfordrende og inspirerende måder. 

 

Samarbejdet med Privat og Private Banking bliver styrket af at alle tre afdelinger befinder sig i samme store lokale med indgang fra Vestergade, Silkeborg. Afdelingen ligger som en del af hjemstedet og drager stor fordel af den synergi det bringer med en unik tilgængelighed til bankens specialister og ledelse. 

 

Din profil relations skaber med forretningsfokus

Vi ansætter en erhvervscenterdirektør med en stærk profil, hvor der lægges vægt på, at du:

 

 • skaber et dynamisk og udfordrende miljø og drives af resultatskabelse igennem samarbejde

 • er en central figur i at skabe engagement, læring og udvikling blandt dine medarbejdere

 • har en naturlig evne, vilje og lyst til at være en markant erhvervsskikkelse

 • står på et solidt ledelsesmæssigt fundament og kan dokumentere dine evner til at inspirere og skabe resultater

 • har en bred og dyb bankfaglighed og kan kombinere et indgående markedskendskab med kreditkompetencer og højt abstraktionsniveau

 • bidrager positivt til det tværgående samarbejde med lederkollegaer og afdelinger i banken og har fokus på effektive processor

 • har en høj grad af selvindsigt, ved hvad du står for og der er konsistens mellem det du siger og gør

 • besidder relevant teoretisk baggrund

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 25.11.2019, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 

HR Partner Henrik Djernæs vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Michael Haahr Andersen

Markedsdirektør

Afdeling: Jyske Bank Erhverv

Telefon: 89 89 98 05

Mobil: 51 38 26 21

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
25-11-2019
Kviknummer
LJA-77145014
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed