Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervskundechef til Center Glostrup

Nykredit - Center Glostrup

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
28-11-2019
Kontakt
Nykredit - Center Glostrup
Hovedvejen 10-12
2600
Glostrup
Praktisk information
Oprettet
28-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77882138
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du vant til at gå forrest, og vil du være med til at videreudvikle, styrke og øge vores hurtigt stigende markedsposition på erhvervsområdet?

Du sætter handling bag strategien

Som erhvervskundechef på Center Glostrup bliver du en del af centrets lederteam på tre. På centret betjener vi både erhvervskunder og privatkunder. Vi er i alt 27 kolleger herunder 11 i erhvervsafdelingen. Vi lægger vægt på at bruge vores forskellige styrker til at udvikle hele Center Glostrup samt sikre en god holdånd og et altid godt humør. Du har store muligheder for at sætte et solidt præg på centrets udvikling og får en central rolle i forhold til at tegne banken udadtil både overfor eksisterende og nye kunder samt øvrige vigtige interessenter.

Dine ansvarsområder

Vi har stort fokus på at skabe værdi for vores kunder, og sammen med dine medarbejdere er målet at sikre vækst, høj kundetilfredshed og øget lønsomhed. I praksis får du ansvar for at:

  • tiltrække og fastholde erhvervskunder gennem et stærkt og proaktivt kundefokus

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement

  • øge kendskabet til Nykredits erhvervsbank

  • sikre enhedens forretningsmæssige udvikling

  • understøtte en høj kreditkvalitet.

 

Som en del af vores ledelsesteam, skal du bidrage til den løbende implementering af tiltag, der understøtter Nykredits strategi. Dette kræver eksekvering og vedholdenhed. Vi skal udvikle vores kundebase samt styrke vores position som danskernes foretrukne erhvervsbank i netop vores område.

Din erfaring og dine kompetencer

Vi forestiller os, at du enten har ledelseserfaring eller en solid bankfaglig baggrund. Det vigtigste er dog, at du brænder for at udvikle mennesker og er klar på at indgå i et tæt samarbejde med et lederteam, hvis fælles ambition er at være de bedste til det, vi gør. Gennem holdånd, gejst og engagement sætter du retning for dit team med fokus på både vækst og udvikling. Dine initiativer udspringer fra din vilje til at vinde, og du er en inspirator, der motiverer og udvikler dit hold, så alle tager ansvar. Du vækker tillid og er optaget af at opbygge og videreudvikle dit netværk. Du er ambitiøs på dit teams vegne, går forrest, udøver salgsledelse samt følger op på den enkelte medarbejders resultater og præstationer gennem løbende individuel feedback.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et af Nykredits mest velfungerende centre, hvor kunderne er den vigtigste driver i det daglige. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og vægter højt, at det skal være sjovt at gå på arbejde, da vi mener, det er forudsætningen for at kunne nå vores ambitiøse mål. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Anders Laurbjerg, 20 98 88 91 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 11. december 2019

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit - Center Glostrup
Hovedvejen 10-12
2600
Glostrup
Praktisk information
Oprettet
28-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77882138
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed