Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervskundechef til Center Randers

Nykredit

Randers, Østjylland

Indrykket
24-06-2020
Kontakt
Nykredit
Østervold 47
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80527072
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du vant til at gå forrest, og vil du være med til at videreudvikle, styrke og øge vores markedsposition på erhvervsområdet?

 

Du skal være med til at styrke Nykredits position i Randers og sætte handling bag strategien

Som erhvervskundechef på Center Randers bliver du en del af lederteamet og skal være med til fastholde og udbygge den særdeles stærke position på markedet. Center Randers håndterer kunder inden for både erhverv, privat og Private Banking. Vi er i alt 12 kolleger og herunder fire i erhvervsafdelingen. Vi lægger vægt på at bruge vores forskellige styrker til at udvikle hele Center Randers samt sikre en god holdånd og et altid godt humør. Du har store muligheder for at sætte et solidt præg på centrets udvikling og får en central rolle i forhold til at tegne banken udadtil både overfor eksisterende og nye kunder samt samarbejdspartnere.

 

Dine ansvarsområder

Vi har stort fokus på at skabe værdi for vores kunder, og sammen med dine medarbejdere er målet at sikre vækst høj kundetilfredshed og øget lønsomhed. I praksis får du ansvaret for at:

 

  • tiltrække og fastholde erhvervskunder gennem et stærkt og proaktivt kundefokus

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement

  • fastholde og udbygge et professionelt netværk omkring centret

  • sikre centrets forretningsmæssige udvikling

  • understøtte en høj kreditkvalitet.

 

Som en del af vores ledelsesteam skal du bidrage ti den løbende implementering af tiltag, der understøtter Nykredits strategi. Dette kræver, at du kan eksekvere og er vedholdende. Vi skal udvikle vores kundebase samt styrke vores position som den foretrukne erhvervsbank i vores område.

 

Din erfaring og dine kompetencer

Vi forestiller os, at du enten har ledelseserfaring eller en solid bankfaglig baggrund. Du skal brænde for at udvikle mennesker og være klar på at indgå i lederteamet, hvor den fælles ambition er, at vi vil være de bedste til det, vi gør. Gennem holdånd, gejst og engagement sætter du retning for dit team med fokus på både vækst og udvikling. Dine initiativer udspringer fra din vilje til at vinde, og du er en inspirator, der motiverer og udvikler dit hold, så alle tager ansvar. Du vækker tillid og er optaget af at opbygge og videreudvikle dit netværk i området. Du er ambitiøs på dit teams vegne, går forrest, udøver salgsledelse samt følger op på den enkelte medarbejders resultater, præstationer og udvikling gennem løbende individuel sparring og feedback.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et center og team i fremdrift, hvor kunderne er den vigtigste driver i det daglige. Du kommer til at være bindeled mellem de to teams (privat og erhverv) og specialister i Nykredit, da vi sammen er stærkest. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder rigtig meget for os. Vores omgangstone er frisk og uformel med højt til loftet, og vi lægger stor vægt på et positivt samarbejde. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Annie Lorentzen, 60 95 72 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 12. juli 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Østervold 47
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80527072
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed