Gem annonce

Erhvervspartner til Landbrug Nord i Viborg

Jyske Bank

Viborg, Midtjylland

Indrykket
24-03-2020
Jyske Bank
Sankt Mathias Gade 21
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
15-04-2020
Kviknummer
LJA-79931067
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Bliv en del af Danmarks 2. største erhvervsbank, som er vurderet bedst til erhvervskunder i Danmark.

 

Er du den stærke profil, der sammen med resten af holdet i afdelingen Landbrug Nord vil være med til at udfordre og udvikle partnerskabet med vores kunder i segmentet landbrug?

 

Du skal søge jobbet, fordi du trives i et job, hvor du bliver udfordret, og ønsker mulighed for stor fleksibilitet og indflydelse på din dagligdag.

 

Vi tilbyder et spændende job, der giver dig rigtig gode muligheder for et tæt og udfordrende partnerskab med komplicerede landbrugsvirksomheder i vores område. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forhold til arbejdssted.

 

Bankens økonomisk mest udfordrede landbrugskunder er forankret i et særskilt team med egen faglig leder. Teamets ambition og opgave er at medvirke til at genskabe kundens økonomiske robusthed, samtidig med at landmanden oplever dig professionel med en objektiv og ligeværdig tilgang.

 

Du får selvstændigt ansvaret for egen kundeportefølje af landbrugskunder, hvor du med din faglige indsigt kan gennemskue komplekse problemstillinger. Indre ro og styrke er vigtige egenskaber, så du kan tackle den svære samtale med landmanden eller dennes rådgivere. Vi kan garantere dig udvikling af dine faglige kompetencer.

 

Du får succes i jobbet, når:

 

 • du på en god og vedholdende måde kommer frem til finansieringsløsninger og er konstruktiv i dialogen med kunder og samarbejdspartnere

 • du bruger din faglige indsigt i økonomiske og landbrugsmæssige forhold til let at sætte dig ind i komplekse problemstillinger

 • dinrådgivning på yderst kompetent måde indeholder din indsigt i brancheforhold og du selvstændigt tager ansvar for din kundeportefølje

 • du mestrer den strategiske dialog og det udfordrende salg

 • du i løbet af det første år får Jyske Banks tilgang til landbrug og produktpalette ind under huden, og medvirker til at sætte og forfølge ambitiøse mål for dig selv og afdelingen

 • du udvikler din samarbejdsevne ved at fremme samspillet i teamet og får dine kolleger til at assistere dig med administration og kreditindstillinger

 • du udbygger dit faglige netværk via kunder og samarbejdspartnere, og har lyst til at engagere dig i aktiviteter, der udvikler dig fagligt og personligt.

 

Landbrug Nord

I Jylland er landbrugskunderne fordelt i to afdelinger, hvor Landbrug Nords markedsområde strækker sig fra Aarhus til Ringkøbing og nord på.

 

Du får muligheden for at blive en del af en spændende afdeling med 13 medarbejdere, der arbejder 100% med landbrug ud fra bankens og afdelingens strategi. Vi fokuserer på de samlede kompetencer, målrettede produkter og løsninger til segmentet, der skal til for at møde fremtidens landbrugsvirksomheder. Vores ambition er at blive branchens mest efterspurgte partner.

 

Ledelsesstilen er uformel og præget af åbenhed samt frihed under ansvar, hvor du sammen med afdelingens øvrige kollegaer får medindflydelse på målsætningerne i afdelingen nu og i fremtiden.

 

Din profil - en af områdets dygtigtiste landbrugsrådgiver

Vi forventer, at du:

 

 • er bankuddannet gerne suppleret med en landbrugsuddannelse - eller kommer fra et lignende job indenfor landbruget rådgivningssektor

 • har dyb indsigt i samt interesse og forståelse for landbruget som erhverv

 • har en stærk personlighed og finder det naturligt selvstændigt at indgå i dialog med landmanden og dennes rådgivere

 • er målrettet og resultatorienteret med en sund forretningsmæssig og kreditmæssigindstilling

 • har gode kommunikationsevner og er i stand til at forklare tingene, så det giver mening for modtageren

 • er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver, når situationen kræver det.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 15.04.2020.

 

Senior HR Partner Lars Faartoft vil tage sig af din ansøgning.

 

Coronavirus

I Jyske Bank-koncernen følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens råd og vejledning i forhold til Corona-virus. Vi afholder derfor pt. ikke fysiske samtaler.

 

Er du kandidat til jobbet, kan vi starte vores rekrutteringsforløb med at afholde et online-møde med dig, hvor vi kan lære hinanden at kende, og du kan høre mere om jobbet.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hvis du er den rigtige kandidat, tilbyder vi dig en attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible arbejdstider og lønpakker, 6-ugers ferie, omsorgsdage, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og tandforsikring. Vi har adskillelige aktive medarbejderforeninger og tilbyder vores medarbejdere fordelagtige vilkår på bankengagementet

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Per Ørts Vinstrup

Afdelingsdirektør

Afdeling: Landbrug Nord

Telefon: 89893612

Mobil: 40 40 91 63

 

Hanne Erikslev

Leder

Afdeling: Landbrug Nord

Telefon: 89 89 45 34

Mobil: 20 23 37 14

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Jyske Bank
Sankt Mathias Gade 21
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
15-04-2020
Kviknummer
LJA-79931067
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce