Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervspartner til Landbrug Syd

Jyske Bank

Vejle, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
11-11-2019
Kontakt
Jyske Bank
Enghavevej 32
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77344815
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Du tilbydes et attraktivt job, hvor din primære opgave er dialog og partnerskab med vores kunder. Fleksibiliteten angående hvor og hvornår du arbejder, er høj, da vi dækker en stor geografi. Modsat stiller det store krav til din selvstændighed og ansvarlighed. Du planlægger selv hverdagen, og i afdelingen finder du et stærkt fagligt miljø og godt kollegaskab.

 

Jobbet

Den daglige og den strategiske rådgivning af landbrugsvirksomheder bliver dit ansvar. Her rådgiver du om finansiering og eksempelvis generationsskifte i tæt samarbejde med kunden og dennes øvrige rådgivere. Du skal kunne kreditvurdere en virksomhed, og såvel internt som eksternt kunne tage dialogen om, hvilke muligheder/udfordringer kunderne har.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller interesse for landbrugserhvervet og hvilke forhold branchen arbejder under. Du vil primært arbejde med de landbrugskunder, der kan betegnes som Fremtidens Landmænd, og som dermed lever op til de krav, som vi sætter til en landbrugsvirksomhed.

 

Du får selvstændig ansvaret for egen kundeportefølje af landbrugskunder, hvor afdelingens erhvervsrådgivere assisterer dig med administration og kredithåndtering af dine kunder. Med et langsigtet fokus arbejder du med at øge antallet af kunder i porteføljen i samarbejde med ledelsen i afdelingen. Du er key account manageren, der binder arbejdet sammen mellem interne og eksterne samarbejdspartnere, og evner derfor også at indgå i et team.

 

Jyske Bank Landbrug

Vi er en del af Jyske Banks erhvervsorganisation, hvor vi har specialiseret os i branchen for at blive bedst til landbrug. Vi tilbyder en fuld produktpalette af finansieringsløsninger til den moderne landbrugsvirksomhed, og hvor vores rådgivning skal være værdiskabende for kunderne, så de vil anbefale os til andre.

 

Landbrug Syd er en af tre landbrugsafdelinger i Jyske Bank. Vi er beliggende i Vejle, hvor vi p.t. er 13 motiverede medarbejdere i et hus med ca. 50 kollegaer. Geografisk er vores markedsområde Fyn og den sydlige halvdel af Jylland.

Vi arbejder tæt sammen med andre kollegaer i banken bl.a. i form af specialister, kreditafdeling og supportfunktioner.

 

Landbrug Syd er kendetegnet ved at være en afdeling med høj kompetence, et godt arbejdsmiljø og en ambitiøs tilgang, hvor vi vil vores kunder og hinanden.

 

Ledelsesstilen er uformel og præget af åbenhed med en høj grad af frihed under ansvar.

 

Din profil som erhvervspartner

Vi forventer, at du:

 

  • Har en finansiel baggrund og har arbejdet med finansiering af virksomheder/landbrugerselvstændig og drives af kontakten med kunder og deres rådgivere, så i sammen kan opnå de ønskede resultater

  • har indsigt i eller interesse i at opbygge forståelse for landbruget som erhverv og de vilkår, som omgiver denne branche

  • går efter forretningen, men med en sund kreditmæssig indstilling, som er afgørende for succes i jobbet

  • har lyst til fortsat udvikling og læring (for den rette kan dette være vejen til varige relationer eller ønsket om at komme videre til et job med ledelse eller det kan være vejen, som fører til et øget fokus på andre brancher i Jyske Bank Erhverv).

 

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 01.12.2019.

 

HR Partner Henrik Djernæs vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Jens Christian Larsen

Afdelingsdirektør

Afdeling: Landbrug Syd

Telefon: 89898590

Mobil: 23 88 07 07

 

Eva Kjær Jensen

Leder Landbrug

Afdeling: Landbrug Syd

Telefon: 89 89 83 13

Mobil: 20 34 73 51

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Enghavevej 32
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-11-2019
Udløber
01-12-2019
Kviknummer
LJA-77344815
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed