Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsrådgiver til center Herning

Nykredit

Herning, Vestjylland

Indrykket
12-09-2017
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
30-09-2017
Kviknummer
LJA-49310190
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig præcis i den retning, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje af mindre og mellemstore virksomheder og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.


Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, hvilket betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som erhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning til gavn for både kunden og Nykredit. Du får hjælp fra en række specialist-kolleger, som kan forsyne dig med data og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Det er en forudsætning at arbejde tæt sammen med specialisterne og inddrage dem i dagligdagen.


Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • udvikle eksisterende kundeforhold og samtidig tiltrække nye

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres behov, ønsker og drømme.

Din erfaring

Du er finansielt uddannet, og det er et stort plus, hvis du også har kendskab til realkredit. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje.

Samtidig ved du også, at samarbejde og inddragelse af netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer, og finder det naturligt og ubesværet at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.


Din nye arbejdsplads

I Nykredit center Herning bliver du en del af et center med 39 kolleger bestående af privat, erhverv og Private Banking rådgivere hver gruppe tilknyttet egen leder. Dertil har vi nærmest dagligt besøg af vores specialister (Cash Manager, Risk Managers, forsikringsassurandører mv.). Som ansat hos os kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du bliver udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med seniorrådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.


Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt erhvervskundechef Per Ø. Vinstrup, 44 55 42 54 eller senior rekrutteringspartner Katrine Fleron Qvant, 44 55 18 46.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
30-09-2017
Kviknummer
LJA-49310190
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan