Gem annonce

Erhvervsrådgiver til Center Kalvebod

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-03-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
29-04-2021
Kviknummer
LJA-81895952
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi? I Center Kalvebod får du din egen kundeportefølje af små og mellemstore virksomheder, der allerede anvender Nykredit Erhvervsbank.

Dit kommende job

I Nykredit vil vi være bedst til kunder, og som erhvervsrådgiver er det derfor din væsentligste opgave at skabe unikke kundeoplevelser. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige kundeteam, så du og vores specialister møder kunderne med den bedst mulige rådgivning til gavn for både kunden og Nykredit. Potentialet er stort og ambitionerne høje.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder med særligt fokus på salg og kundetilfredshed

  • dentificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige hold, der gør en forskel for kunden

  • udvikle eksisterende kundeforhold og tiltrække nye kunder

  • involvere dig i erhvervslivet og skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere.

 

Din erfaring

Du er en erhvervsrådgiver med flere års praktisk erfaring. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig værdsætter du samarbejde og netværk, da det er afgørende for at skabe succes. Desuden trives du i at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og kundernes andre partnere som fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder. Du tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

Din nye arbejdsplads

På Center Kalvebod bliver du en del af et center med 18 kolleger. Som ansat hos os kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med øvrige rådgivere og specialister. Vi har fokus på udvikling og sætter en ære i, at vi bliver udfordret i jobbet -samtidig med at vi har det sjovt.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt erhvervskundechef Per Tingager, 61 56 56 01, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Vi indkalder løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 29. april 2021

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
29-04-2021
Kviknummer
LJA-81895952
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce