Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsrådgiver til center Næstved

Nykredit, Center Næstved

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
13-03-2018
Kontakt
Nykredit, Center Næstved
Dania 15
4700
Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2018
Udløber
18-03-2018
Kviknummer
LJA-57633641
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig i præcis den retning, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje af mindre og mellemstore virksomheder og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, og det betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som erhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit. Du får hjælp fra en række specialistkolleger, som forsyner dig med data og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

  

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • udvikle eksisterende kundeforhold og samtidig tiltrække nye kunder

  • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme

  • via proaktiv adfærd skal du udbygge din portefølje i markedsområdet så du skal have drivet og lysten til en masse opsøgende indsatser

  • at sikre dine kunder helhedsrådgivning, gennem samarbejde med centrets Private Banking og Privatteam.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet, og det er et plus, hvis du også har kendskab til realkredit og rådgivning af erhvervskunder fra tidligere jobs. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje.

 

Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Din nye arbejdsplads

På center Næstved er erhvervsteamet et fagligt stærkt team, der i hverdagen samarbejder tæt med Storkunde og Landsbrugskundeteamet, ligesom det er helt naturligt, at du sikrer, at erhvervskunden også bliver privatkunde i vores Privatteam og Private Banking team.

Vi er et center, der består af 65 medarbejdere, der har høje ambitioner og stiller krav til hinanden. Du bliver en del af en performancekultur, hvor vi udvikler os og hele tiden bliver bedre - og vi er stolte over at være en del af Nykredit. På centret ved vi alle, at vi står stærkere på Nykredits forretningsrejse, når vi deler vores viden med hinanden. Hos os er der plads til høje ambitioner på egne og teamets vegne.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Michael Kristensen, 30 16 06 92, erhvervskundechef Kenneth Wagner, 30 38 10 28 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 18. marts 2018

 

                          

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Nykredit, Center Næstved

Nykredit, Center Næstved
Kontakt
Nykredit, Center Næstved
Dania 15
4700
Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2018
Udløber
18-03-2018
Kviknummer
LJA-57633641
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed