Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsrådgiver til Center Næstved

Nykredit

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
17-11-2020
Kontakt
Nykredit
Dania 15
4700
Næstved
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
17-11-2020
Udløber
08-12-2020
Kviknummer
LJA-81394448
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig i præcis den retning, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje af mindre og mellemstore virksomheder og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, og det det betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som erhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit. Du får hjælp fra en række specialistkolleger, som forsyner dig med data og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Vores serviceorienterede supportteam sørger for administration og dokumentudarbejdelse, så du kan bruge tiden på at rådgive kunderne.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • udvikle eksisterende kundeforhold og samtidig tiltrække nye kunder

  • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet, og det er et plus, hvis du også har kendskab til realkredit. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere; fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

Din nye arbejdsplads

På Center Næstved bliver du en del af et center med 47 kolleger. Ud over erhvervsafdelingen har vi også en landbrugsafdeling, en privatafdeling og en Private Banking-afdeling. Teamet i erhvervsafdelingen består af fire erhvervsrådgivere og en erhvervskundechef. Som ansat hos os vil du opleve en uformel omgangstone og højt humør. Du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, og du vil blive udfordret med komplekse opgaver. Din erfaring styrkes gennem sparring med seniorrådgivere og specialister, og du vil opleve, at vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt erhvervskundechef Esben Nielsen, 20 45 31 98 eller centerdirektør Jan Bøgeskov, 20 86 15 37.

 

Ansøgningsfrist: 8. december 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Dania 15
4700
Næstved
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
17-11-2020
Udløber
08-12-2020
Kviknummer
LJA-81394448
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed