Gem annonce

Erhvervsrådgiver til Center Randers

Nykredit

Randers, Østjylland

Indrykket
07-01-2021
Nykredit
Østervold 47
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2021
Udløber
25-01-2021
Kviknummer
LJA-81555694
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du gøre drømme til virkelighed? Og vil du give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du din egen kundeportefølje af mindre og mellemstore virksomheder, og samtidig får du mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet i både gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Vi har taget yderligere et skridt og besluttet; det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger. Du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

 

Som erhvervsrådgiver skal du give vores erhvervskunder den bedste rådgivning. Det indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem, de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • udvikle eksisterende kundeforhold og samtidig tiltrække nye kunder

  • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet, og det er et plus, hvis du også har kendskab til realkredit. Du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig værdsætter du samarbejde og netværk, da det er helt afgørende for at skabe succes. Du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og kundernes andre partnere, som fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder. Samtidig tager du et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Din nye arbejdsplads

I Nykredit Center Randers bliver du en del af et center med 13 kolleger bestående af erhvervs-, privat- og ejerlederrådgivere. Vi ikke bare håber, men forventer også, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt erhvervskundechef Jesper Elmose, 40405700, centerdirektør Annie Lorentzen 6095 72 69 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44551869.

 

Ansøgningsfrist: 25. januar 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Nykredit
Østervold 47
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-01-2021
Udløber
25-01-2021
Kviknummer
LJA-81555694
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce