Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsrådgiver til Nykredit Direkte Kunderådgivning Erhverv i Viby J

Nykredit - Center Viby

Østjylland

Indrykket
19-06-2020
Kontakt
Nykredit - Center Viby
Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-06-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
LJA-80500719
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vi søger en dedikeret erhvervsrådgiver med stort engagement og god energi. En som står op for at gøre en forskel og for at være Bedst til kunder. Passer det på dig? Så er du måske vores nye kollega.

 

Vil du være del af et slagkraftigt rådgiverteam?

Du bliver en del af Nykredit Direkte Kunderådgivning Erhverv, hvor tilgængelighed, høj kundetilfredshed og gode forretninger er vores vigtigste opgaver i tæt samarbejde med Nykredits centre. Målet er at udvikle små og mellemstore virksomheder samt at gøre deres ejere til helkunder i Nykredit. Det gør vi ved at give kunden den bedste kundeoplevelse, være nysgerrige og sørge for at komme rundt om hele kundens virksomhed. Kunderådgivning Erhverv er en helt central del af Nykredits nye Banking-strategi om at udbygge vores position som en anerkendt og ansvarlig erhvervsbank. Derfor bliver du også en del af et slagkraftigt rådgiverteam, hvor der er fokus på kompetenceudvikling og levering af gode virtuelle og digitale kundeoplevelser - det er hverdagen og fremtiden for rigtig mange kunder.

 

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • rådgive kunder hele vejen rundt om deres økonomi og virksomhed

  • yde gode kundeoplevelser via telefon- og onlinemøder

  • se muligheder og skabe løsninger, som passer til den enkelte kunde

  • tage ansvar, eksekvere og samarbejde om kunden med andre enheder i koncernen.

 

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning af mindre erhvervskunder såvel online som per telefon. Du har allerede erfaring med erhvervskunder eller har en solid faglighed på privatområdet samt lyst og evne til at udvide din rådgivning til erhvervsområdet. Du trives med en dagligdag, hvor du både rådgiver og servicerer kunderne, der ringer ind, og hvor du deltager i forskellige opsøgende rådgivningsindsatser. Din succes findes i din tilgang til kunderne, din evne til at prioritere og dit reelle ønske om at dele viden og erfaringer.

 

Dig som person

Du trives både med at skabe egne resultater og indgå i et team, hvor samarbejde og godt humør er essentielt. Som person er du energifyldt, struktureret og forandringsparat. Du deler gerne ud af både succesoplevelser og forbedringsområder, så vi sammen bliver bedre.                                                    

 

Din nye arbejdsplads

Nykredit Direkte Kunderådgivning Nord- og Midtjylland er beliggende på adressen Åhave Parkvej 29, 8260 Viby J. Du får otte dygtige og engagerede kolleger i teamet. Der er yderligere fire tilsvarende teams under Nykredit Direkte Kunderådgivning placeret i Viby J og København, hvilket giver fantastisk mulighed for sparring og hjælp på tværs. Godt humør, et højt aktivitetsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder betyder meget for os, og vi har en frisk og uformel omgangstone.

 

Er du interesseret? 

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Karina Breum Castrup, 22 35 37 74 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 16. august 2020

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Nykredit - Center Viby
Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-06-2020
Udløber
16-08-2020
Kviknummer
LJA-80500719
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed