Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsrådgiver til Nykredit Direkte Kunderådgivning Erhverv

Nykredit

Høje-Taastrup, Østjylland

Indrykket
01-03-2021
Kontakt
Nykredit
Praktisk information
Oprettet
01-03-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81772288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

I Kunderådgivning Erhverv er vi på udkig efter netop dig, som med din høje faglighed, gode energi og proaktive mindset vil være med til sætte barren højt i en afdeling i rivende udvikling. Dig, som kan og vil være med til at gøre en forskel og være Bedst til kunder og Bedst til kollegaer. Er det dig?

Vil du være del af et slagkraftigt rådgiverteam?

Du bliver en del af Nykredit Direkte Kunderådgivning Erhverv som ligger placeret med en afdeling i Taastrup og Viby J. Tilgængelighed, høj kundetilfredshed og gode forretninger er vores vigtigste opgaver i tæt samarbejde med Nykredits centre. Målet er at udvikle små og mellemstore virksomheder samt at gøre deres ejere til helkunder i Nykredit. Det gør vi ved at give kunden den bedste kundeoplevelse, være nysgerrige og sørge for at komme rundt om hele kundens virksomhed og privatøkonomi i samarbejde med privat.

Kunderådgivning Erhverv er en central del af Nykredits Banking-strategi om at udbygge vores position som en anerkendt og ansvarlig erhvervsbank. Heri ligger også høje ambitioner og et stort fokus inden for kundetilfredshed blandt Nykredits mindre ejerleder-kunder samt høj kvalitet i alt, hvad vi laver.

Derfor bliver du også en del af et slagkraftigt rådgiverteam, hvor der er fokus på kompetenceudvikling og levering af gode virtuelle og digitale kundeoplevelser - det er hverdagen og fremtiden for rigtig mange kunder.

Vores kerneopgaver i Kunderådgivning Erhverv er:

  • håndtering af henvendelser fra nye kunder, der efterspørger erhvervsprodukter og erhvervsrådgivning

  • proaktiv adfærd på eksisterende kunder, der kun har delengagement i Nykredit

  • samarbejde med Nykredits centre om fælles kunder på tværs af privat og erhverv.

 

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • rådgive kunder hele vejen rundt om deres økonomi og virksomhed

  • yde gode kundeoplevelser via telefon- og onlinemøder

  • se muligheder og skabe løsninger, som passer til den enkelte kunde

  • tage ansvar, eksekvere og samarbejde om kunden med andre enheder i koncernen.

 

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning af mindre erhvervskunder - såvel online som per telefon. Du har allerede erfaring med erhvervskunder eller har en solid faglighed på privatområdet samt lyst og evne til at udvide din rådgivning til erhvervsområdet. Du trives med en dagligdag, hvor du både rådgiver og servicerer kunderne, der ringer ind, og hvor du deltager i forskellige opsøgende rådgivningsindsatser. Din succes findes i din tilgang til kunderne, din evne til at prioritere og dit reelle ønske om at dele viden og erfaringer.

Dig som person

Du trives både med at skabe egne resultater og indgå i et team, hvor samarbejde og godt humør er essentielt. Som person er du energifyldt, struktureret og forandringsparat. Du deler gerne ud af både succesoplevelser og forbedringsområder, så vi sammen bliver bedre.                                                 

Din nye arbejdsplads

Stillingen søges til en af vores to Nykredit Direkte lokationer. Kunderådgivning i vest, beliggende på adressen Åhave Parkvej 29, 8260 Viby J eller Kunderådgivning Øst, beliggende på adressen Skagensgade 3, 2630 Tåstrup. De to team er på henholdsvis 14 og otte dygtige og engagerede erhvervsrådgiver-kolleger.

Er du interesseret? 

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Karina Breum Castrup, 22 35 37 74 eller Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

Vi inviterer løbende til samtale

Ansøgningsfrist: 15. marts 2021

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Praktisk information
Oprettet
01-03-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
LJA-81772288
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed