Gem annonce

Erhvervsrådgiver til Nykredit Erhverv Sjælland Midt

Nykredit

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
16-02-2021
Nykredit
Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
16-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81725386
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

I et stort og spændende markedsområde med en klar vækstambition er vi på udkig efter den rette kandidat, som kan supplere vores stærke team af erhvervsrådgivere. Er du vores nye kollega?

 

Dit kommende job

II Nykredit vil vi være bedst til kunder. Som erhvervsrådgiver er det derfor din væsentligste opgave at skabe unikke kundeoplevelser i samarbejde med dine kolleger. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige kundeteam, så du og vores specialister møder kunderne med den bedst mulige rådgivning til gavn for både kunden og Nykredit. Potentialet er stort og ambitionerne høje.

 

Dine primære ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder med særligt fokus på kundetilfredshed

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige kundeteam omkring kunden

  • udvikle eksisterende kundeforhold og tiltrække nye kunder

  • bidrage til afdelingens arbejde med at skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere i vores markedsområde.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og det vil være et plus, hvis du kommer med flere års praktisk erfaring. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig værdsætter du samarbejde og netværk, da det er afgørende for at skabe succes.

 

Desuden trives du i at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og kundernes andre partnere som eksempelvis advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og god kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder. Du tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Din nye arbejdsplads

I et team på otte erhvervsrådgiver vil du fremover have base på vores regionale hovedkontor i Roskilde. Huset rummer foruden erhverv, også privat, Private Banking, regionsledelsen mfl.. Du vil derfor have din daglige gang og skabe relation til en bred kam af kolleger og specialister. Vi er meget optagede af at være lokalforankret i vores markedsområde, og du vil derfor have stor indflydelse på planlægningen af dit daglige arbejde, herunder eksempelvis fremmøde på kontoret, arbejde fra et andet kontor i regionen, hjemmefra eller lign.

 

I Nykredit har vi et medarbejderløfte om faglig og personlig udvikling til dem, der kan og vil, og din faglige og personlige udvikling vil derfor være en prioritet hos os. Vi har en åben og uformel omgangstone med respekt for den enkelt. Vi er generelt et team med stor faglighed, højt humør og energi.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt erhvervskundechef Kenneth Furdal-Kragh, 30 32 72 03, eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 8. marts 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Nykredit
Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
16-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81725386
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce