Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervsrådgiver til nystartet team i Nykredit Direkte

Nykredit Direkte

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-01-2020
Kontakt
Nykredit Direkte
Kalvebod Brygge 20
1560
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-01-2020
Udløber
04-02-2020
Kviknummer
LJA-78926106
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du erhvervsrådgiver i dag og har en stærk faglig og kreditmæssig profil? Brænder du for den gode rådgivning og gode kundeoplevelser, og kan du godt lide de mere administrative opgaver? Så er her en ny spændende mulighed for at gøre en forskel for Nykredits kunder.

 

Dit kommende job

Du bliver en del af Direkte Kunderådgivning, hvor høj kundetilfredshed er vores største prioritet. Vi gør alt for at give kunderne den bedste rådgivning hele vejen rundt om deres økonomi og er nysgerrige på kundernes behov, ønsker og drømme. Vi vil være dem, der identificerer alle de økonomiske aspekter i kundernes økonomi også dem de ikke selv kender. Det er derfor vigtigt, at du er 100% til stede, hver gang telefonen ringer.

 

Teamet blev dannet i april 2019. Vi beskæftiger os med specialiseret rådgivning i gældsovertagelser, relaksationer og dødsbobehandling på tværs af Nykredit Direkte. Vores formål er at rådgive og betjene Nykredits kunder med specialiseret viden. Vores formål er at fjerne ovennævnte opgaver fra de øvrige rådgivere og at løse opgaverne mere effektivt - alt dette til gavn for kunderne, den enkelte rådgiver og Nykredit. Kunderne oplever specialiseret viden og at vi er Bedst til kunder.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • yde specialiseret rådgivning i forbindelse med gældsovertagelser, relaksationer og dødsbobehandling

  • være tilgængelig på telefonen og digitale medier

  • yde sublime kundeoplevelser via telefon og onlinemøder, når det passer kunden

  • have kontakt til advokater, revisorer, landmålere og andre eksterne rådgivere

  • være med til at forme og udvikle teamet og sikre, at vi løbende forbedrer vores processer

 

Din erfaring

Du har et godt kendskab til rådgivning af kunder og har meget erfaring på kreditområdet. Du arbejder i dag som erhvervsrådgiver og trives med den tætte opfølgning på kunden. Har du tidligere erfaring fra privatområdet, er dette også en fordel. Du er kommunikativt stærk og trives med kundekontakt. Du er struktureret af natur, arbejder systematisk og har øje for, hvordan vi løbende kan blive hurtigere og smidigere i vores opgaveløsning. Du er positiv, åben for at lære og prøve nyt og vant til at samarbejde med flere forskellige interessenter.

 

Din nye arbejdsplads

Teamet er organisatorisk placeret i Nykredit Direkte. Du bliver en del af et team på fem, bestående af både privat- og erhvervsrådgivere, som arbejder tæt sammen. Vi har et højt fagligt niveau og brænder for at gøre en forskel. Du får en bred berøringsflade internt i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Grib muligheden, og søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt kundechef Lars Damsgaard, 44 55 85 10/61 22 68 90 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 4. februar 2020

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit Direkte
Kalvebod Brygge 20
1560
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-01-2020
Udløber
04-02-2020
Kviknummer
LJA-78926106
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed