Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erhvervssupporter til Bank- og Realkreditsupport i Taastrup

Nykredit

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2019
Kontakt
Nykredit
Hovedgaden 50
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
27-03-2019
Kviknummer
LJA-71531043
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at spille en central rolle, når vores erhvervskunder ønsker bankprodukter?

 

Dit nye job

Du bliver en del af Bank Erhverv-teamet, hvor vi er specialister i at producere dokumenter til nuværende erhvervskunder og lave digitale overførsler af engagementer til nye erhvervskunder.

 

Dine opgaver

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at give kunderne en effektiv og korrekt oplevelse, når de ønsker nye bankprodukter. Dine opgaver bliver bl.a. at oprette og ændre alle typer af bankdokumenter, sende aftaledokumenter til underskrift hos kunden, foretage sikringsakter på alle sikkerheder samt indhente kundedokumentation på nye kunder.

 

Du får kundekontakt i form af besvarelse af spørgsmål i forhold til fremsendte dokumenter eller afklaring i forhold til produktions- og legitimationsopgaverne.

 

Din erfaring

Du brænder for supportopgaver og er vant til at servicere kunder. Har du kendskab til området vil det være en fordel. Du kan også have en baggrund som finansøkonom med ønske om at arbejde med administrative supportopgaver. Uanset hvad så skal vi nok lære dig det, du har behov for at vide, for at kunne mestre opgaverne i det daglige arbejde. Det vigtigste er, at du kan lide at arbejde med administrative opgaver og har et serviceminded væsen. Du er god til at have overblik og kan bevare roen - også når aktivitetsniveauet er højt.

 

Du er kundeorienteret, serviceminded og kvalitetsbevidst

Du arbejder struktureret og effektivt med dine opgaver, som du med kvalitet for øje følger til dørs. Du har gode kommunikative evner og formår derfor at kommunikere dine budskaber klart og tydeligt, når du hjælper både kunder og kolleger. Du er forandringsparat og fleksibel, og derfor er du også altid klar til at håndtere her og nu-opgaver. Sammen med dit team gør du alt for at nå de aftalte mål. 

       

Din nye arbejdsplads

Bank- og Realkreditsupport Erhverv er en del af Kundedrift, som er den samlede indgang for rådgivere til alle centrale produktions- og ekspeditionsopgaver inden for bank og realkredit. Du bliver en del af Bank Erhverv, hvor vi er 14 fagligt dygtige og meget engagerede kolleger. Samlet er vi 55 kolleger i afdelingen. Vi lægger vægt på en god portion daglig sparring omkring opgaver, og du vil opleve et miljø, hvor der i høj grad er plads til faglige diskussioner. Vi gør meget for løbende at forbedre os, og her er det særligt medarbejderne, der kommer med de gode idéer. Vi har et højt aktivitetsniveau og arbejder performanceorienteret mod vores mål. Vi ligger lige ved siden af Høje Taastrup Station.

             

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Charlotte Marker, 44 55 27 69 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 27. marts 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Hovedgaden 50
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
27-03-2019
Kviknummer
LJA-71531043
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed