Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Et antal studerende til Center for Militære Studier ved Københavns Universitet

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-11-2019
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35327968
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
06-01-2020
Kviknummer
LJA-77909020
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du lyst til at arbejde på et centralt placeret forskningscenter med tråde ud i dansk og international politik? Center for Militære Studier (CMS) søger studerende med tiltrædelse d. 1. februar 2020 eller snarest muligt derefter.

Arbejdsopgaver:
Studenterteamet på CMS hjælper centerets forskere med bl.a. litteratursøgninger, interviews, databearbejdning og layout, varetager den praktiske gennemførsel af centerets seminarer og konferencer samt udfører en række opgaver forbundet med centerets daglige drift, herunder centerets eksterne kommunikation.

Forventninger til dig:
I kraft af centerets samspil med medier, embedsmænd og politikere kan opgaver opstå med kort varsel, hvilket kræver stor fleksibilitet og initiativrighed af vores studentermedarbejdere.

I kraft af studenterteamets forskelligartede opgaver vil det være en fordel, hvis du har:

  • interesse for international politik, militære studier, dansk forsvar og forsvarspolitik
  • erfaring med kvantitativ og kvalitativ metode
  • kendskab til grafisk design, hjemmesideredigering og/eller sociale medier.
Om CMS:
Center for Militære Studier er et forskningscenter ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet. Centeret udfører forskning, forskningsbaseret myndighedsbetjening for Forsvarsministeriet og forsvarsforligskredsen, undervisning og formidling. Centerets 12 fuldtidsansatte udgøres af forskere, militæranalytikere, ph.d.-studerende og videnskabelige assistenter. For yderligere oplysninger om centeret, se cms.polsci.ku.dk.

Løn og ansættelsesvilkår:
Arbejdstiden er på 15 timer om ugen i gennemsnit, men kan variere. Der tages hensyn til eksaminer.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat) med indplacering som studerende. Minimumstimelønnen er kr. 125,22 (1. oktober 2019-niveau). Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.

For yderligere information:
Kontakt centeradministrator Mikkel Broen Jakobsen: mbj@ifs.ku.dk, tlf. 35332457.

Er du interesseret, så send Jobportalen en kort motiveret ansøgning samt CV og eksamensudskrift senest mandag d. 6. januar 2020.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Bemærk venligst, at der kun kan uploades en fil til hver kategori. Hvis du har flere dokumenter til samme kategori (f.eks. eksamensbevis og eksamensudskrifter), så skal du samle dokumenterne i en fil (pdf eller word)

Ansøg nu
Kontakt
KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf
35327968
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
06-01-2020
Kviknummer
LJA-77909020
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed