Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EVA søger praktikanter

Danmarks Evalueringsinstitut

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-03-2018
Kontakt
Danmarks Evalueringsinstitut
Østbanegade 55, 3
2100
København Ø
Tlf
61706970
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
02-04-2018
Kviknummer
LJA-57435617
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, Analyse

Praktikant til analyser inden for uddannelse og dagtilbud

 

Vil du være praktikant i en organisation med opgaver af stor betydning for danske uddannelser, skoler og dagtilbud?

 

Du er en dygtig og ambitiøs studerende, der gerne vil prøve kræfter med analysearbejde og andre projektopgaver med stor samfundsmæssig betydning. Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) bidrager gennem analyser, anbefalinger og vidensformidling til at styrke kvaliteten inden for dagtilbud for børn, grundskole, ungdomsuddannelser, videregående uddannelse og voksen- og efteruddannelse. Som praktikant hos os bliver du en aktiv del af det arbejde, du bliver fagligt udfordret, og du får mulighed for at udbygge dine analytiske og metodiske kompetencer.

 

Bidrag aktivt og ligeværdigt til spændende projekter

Som praktikant (projektorienteret forløb) hos os kan du bl.a. være med til at gennemføre interview, lave observationsstudier, udvikle spørgeskemaer, gennemføre statistiske analyser og formidle resultater. Typisk vil du blive tilknyttet to-tre forskellige projekter, og du vil få mulighed for at følge projekter i alle faser fra start til slut.
 
Sammen med dygtige kolleger vil du indgå i et miljø, der er kendetegnet ved faglige diskussioner, stor handlefrihed og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du vil blive inddraget på lige fod med EVAs konsulenter både fagligt og socialt under hensyntagen til, at du får et lærerigt forløb, som kan gavne dig i dit videre uddannelsesforløb.
 
Stærke analyse- og formidlingskompetencer
Vi søger selvstændige og engagerede praktikanter, som har mod på og evner til at spille en vigtig rolle i gennemførelsen af vores analyser og evalueringer. Vi forestiller os, at du har interesse i uddannelses- eller dagtilbudsområdet, og at du er i gang med enten en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx sociologi, statskundskab eller økonomi, eller en pædagogisk kandidatuddannelse, fx pædagogik eller pædagogisk sociologi.
 
At arbejde på EVA stiller høje faglige krav også til vores praktikanter. De vigtigste krav er, at du har:

  • Analytisk sans og stærke metodiske kompetencer, både kvantitativt og kvalitativt

  • Evne til at styre flere sideløbende processer og overholde deadlines

  • Evne til at formidle kompliceret stof klart og præcist.

 

Sådan søger du

Lyder det som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Det projektorienterede forløb løber over ét semester med start den 3. september 2018. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men vi overholder selvfølgelig eventuelle regler om arbejdstid fra dit uddannelsessted. Forløbet honoreres med en månedlig erkendtlighed efter gældende regler.  Ansøgningsfristen er den 2. april 2017, men vi besætter stillingerne løbende, så søg gerne hurtigst muligt. Ansøgning, CV og karakterudskrift uploades på https://www.eva.dk/job-hos-eva.

 

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om praktikforløbet, kan du kontakte udviklingschef Signe Ploug Hansen sph@eva.dk eller den nuværende praktikant i enheden for voksen- og efteruddannelse, Anne Emilie Kaatmann på aek@eva.dk. Du kan læse mere om EVA på http://www.eva.dk.

 

EVA er den ambitiøse arbejdsplads

EVA er en arbejdsplads, som har store ambitioner for den enkelte medarbejders faglighed, udvikling og karriere, men også for det sociale liv. Vi ønsker derfor at tiltrække medarbejdere, der prioriterer og ønsker at være på en ambitiøs og levende arbejdsplads. 

 

EVA er en selvstændig statslig institution under Undervisningsministeriet. Vi holder til i Østbanegade 55, 2100 København Ø.

 

Danmarks Evalueringsinstitut opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Ansøg nu
Kontakt
Danmarks Evalueringsinstitut
Østbanegade 55, 3
2100
København Ø
Tlf
61706970
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
02-04-2018
Kviknummer
LJA-57435617
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Administration, Analyse
Beliggenhed