Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Executive Assistant for direktøren i Nykredit Direkte

Nykredit

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Nykredit
Skagensgade 66
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81749371
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Brænder du for at arbejde med forretningsstrategi, -udvikling og koordinering? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens? Og trives du i et miljø, hvor der altid er travlt og store forventningerne til dig? Så har du nu en unik mulighed for at blive Executive Assistant for direktøren i Nykredit Direkte og understøtte denne i at drive og udvikle Nykredit Direkte.

 

Dit kommende job

Vi leder efter en alsidig og ambitiøs kollega, der kan supportere vores direktør Morten Kjer. Du kommer til at indgå i enheden Styring & Kvalitet, der er en del af Nykredit Direkte. Rollen eksponerer dig bredt i Nykredit, og viften af opgaver er bred. Du kan forvente en dynamisk hverdag, hvor du løbende skal sætte dig ind i forskellige situationer og problemstillinger. Desuden skal du løfte både strategiske og operationelle opgaver.                  

 

Du får bl.a. til ansvar at:

 

  • understøtte direktørens styring, udvikling og monitorering af Nykredit Direkte for at sikre, at vi når vores ambitiøse mål

  • bidrage til udvikling af, eksekvering og opfølgning på de forretningsstrategiske prioriteter og mål i Nykredit Direkte

  • understøtte leder- og medarbejdermøder

  • udarbejde præsentationer og beslutningsoplæg til Koncerndirektion og Bankingledelsen

  • indgå i og drive udvalgte større tværgående opgaver.

 

En bred profil med strategisk flair og øje for detaljer

Du har en naturlig evne til at tænke både strategisk og operationelt på samme tid. Dine analytiske evner er stærke, og du er både planlæggende, eksekverende og kvalitetsbevidst på samme tid. Du er god til at kommunikere både på skrift og i tale, og det falder dig naturligt både at følge op, agere kravstiller og indgå i et samarbejdspræget miljø. Samtidig griber du gerne forskellige operationelle opgaver, der også ligger i rollen og deltager aktivt i løsningen af afdelingens øvrige opgaver.

 

Som person er du ansvarsbevidst, fleksibel og kendt for at være en afslutter-type. Du har naturlige indlevelses- og relationelle evner, og du er god til at tilpasse dig forskellige situationer. Har du ovenikøbet en passion for digital udvikling, så er det absolut en fordel.

Du har formentlig en uddannelse på kandidatniveau; gerne inden for økonomi eller strategi. Det er en fordel, hvis du har erfaring med strategiske analyser og eksekvering. Du har endda måske kendskab til Retail-, BI- eller Performance Management. Ligeledes er erfaring fra en lignende funktion eller fra en graduatestilling, som har givet dig indsigt i en koncerns strategi og forretning, et plus.             

                   

Din nye arbejdsplads

Nykredit Direkte er med næsten 300 ansatte og en tydelig ambitiøs retning en vigtig aktør i eksekvering af strategien. Du bliver ansat i Styring & Kvalitet en mindre enhed med en stor kontaktflade i koncernen. Vi er netop flyttet til helt nye lokaler i Taastrup, og vi er sikre på, at de nye rammer slår alt, hvad du tidligere har oplevet på en arbejdsplads.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Michael Marinelli, 51 56 48 17, eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 8. marts 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Skagensgade 66
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
LJA-81749371
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed