Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk medarbejder til skatte- og momskontrol til Skattestyrelsen, Særlig Kontrol, Bandeindsats Øst i Høje-Taastrup

Skattestyrelsen

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Skattestyrelsen
Helgeshøj Alle 9
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
04-03-2020
Kviknummer
LJA-79339628
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Vil du bidrage med dine kompetencer og erfaring indenfor kontrol af skatte- og momssager, hvor du med høj faglighed, stort engagement og professionalisme løser opgaver? Har du kendskab til processuelle og strafferetslige regler inden for skatte- og afgiftsområdet? Så er det måske dig, vi søger til Særlig Kontrol, Bandeindsats Øst- en enhed med fokus på vidensdeling og samarbejde samt høj faglig stolthed og kvalitet i opgaveløsningen.

 

Vi arbejder med samfundsbeskyttende aktiviteter og understøtter politiets indsats i bekæmpelse af økonomisk kriminalitet i rocker- og bandemiljøet. I det daglige arbejder vi tæt sammen med andre myndigheder- herunder politiet, og du vil fra tid til anden skulle deltage i udgående kontroller, herunder ransagninger.

 

Som vores nye medarbejder vil dine opgaver primært bestå i kontrol og revision af borgere og virksomheder, herunder selskaber. Det forventes, at du kan dykke ned i komplekse kontrolsager for at afdække eventuel svig. Dine opgaver vil derudover i mindre grad bestå i at give økonomiske oplysninger og beregninger til politiet samt visitering af sager.

 

Du bliver en del af et faglig stærkt miljø, og du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdsdag, og opgaverne byder på en god vekselvirkning mellem stor selvstændighed samt faglig sparring. Du vil indgå i et fagligt samarbejde både med kollegerne i din enhed samt kollegerne i andre dele af organisationen. Du vil få mulighed for at oparbejde stor faglighed og opnå dyb indsigt på kontrolområdet.

 

Robust, nysgerrig og teoretisk velfunderet

Vi forestiller os, at du har afsluttet en relevant videregående uddannelse på diplom-, bachelor-, kandidatniveau eller lignende. Du kan også have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde. Vi har en forventning om, at du allerede har praktisk erfaring og tilegnet dig kompetencer inden for kontrol, skat og moms.

 

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, og du arbejder effektivt samtidig med, du efterlader et professionelt indtryk. Du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i relevante regler, så du kan løse sager med juridiske problemstillinger på et højt fagligt niveau. Derudover skal du kunne bevare overblikket - også når informationsmængden er omfattende og kompleks.

 

Du bidrager og trives i et miljø, hvor du selvstændigt træffer beslutninger på et gennemarbejdet grundlag. Med din positive indstilling er du med til at gøre en forskel og sikre, at vi kommer i mål med enhedens opgaver og altid har borgernes og virksomhedernes retssikkerhed i fokus.

 

Skatte- og Afgiftssvig - din nye arbejdsplads

Enheden er én af i alt fem enheder i afdelingen Skatte- og Afgiftssvig, der samlet set beskæftiger mere end 100 dygtige medarbejdere. Skatte- og Afgiftssvig udgør sammen med to andre afdelinger fagområdet Særlig Kontrol i Skattestyrelsen. Enheden i Høje-Taastrup beskæftiger sig med opgaver inden for illegal økonomi med særlig fokus på rocker- og bandekriminalitet.

 

Vi løser opgaver i projekter, hvor vi har et tæt indbyrdes samarbejde. Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger med en uhøjtidelig, fri tone og altid plads til et godt grin. Vi er en enhed hvor samarbejde, trivsel og gensidig respekt sættes højt.

 

Du skal via Politiets Efterretningstjeneste (PET) kunne blive sikkerhedsgodkendt til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM) og til enhver tid kunne opnå og opretholde HEM godkendelse - da du skal arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning, CV, uddannelsespapirer samt yderligere relevant materiale via linket "Søg stillingen" senest 4. marts 2020. Der indkaldes til samtaler løbende. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Hanne Nielsen på telefon 7237 8573.

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

 

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Helgeshøj Allé 49-55, 2630 Høje-Taastrup.

 

Om Skattestyrelsen

Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden

 

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

 

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

 

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
Skattestyrelsen
Helgeshøj Alle 9
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
04-03-2020
Kviknummer
LJA-79339628
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed