Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Familiebehandler med teamlederfunktion

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
12-04-2019
Kontakt
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300
Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
13-05-2019
Kviknummer
LJA-72497561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Behandling og sundhed

Center for Børn, Unge og Familier i Halsnæs Kommune søger en teamleder til Familiebehandlerteamet.

Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse d. 1.7.2019 eller snarest derefter.

Familiebehandlerteamet består af 8 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere, der alle har en terapeutisk efteruddannelse. Familiebehandlerteamets faglige tilgang tager udgangspunkt i den systemiske referenceramme. Familiebehandlerteamet er beliggende i Familiehuset, Vognmandsgade 12 i Frederiksværk.

Familiebehandlerteamet er en del af Center for Børn, Unge og Familier, som er Halsnæs Kommunes udførerenhed på det specialiserede børneområde. Centeret leverer kommunens interne foranstaltninger jf. Servicelovens 11 og 52. Centeret består samlet set af ca. 50 medarbejdere, fordelt i henholdsvis Familiebehandlerteamet, Familievejlederteamet, Sikkerhedsplanteamet, Ungehyblerne, Birkehuset samt Sundhedsplejen.

Center for Børn, Unge og Familier er en ny organisation, hvorfor udvikling af organisationen er i fokus.

Centerets medarbejdere tilbyder kommunens socialt udsatte børnefamilier helhedsorienterede indsatser tilpasset familiens behov. Vi har fokus på at inddrage familien som aktiv aktør med indflydelse på eget liv. Det betyder, at vi tilstræber at være en fleksibel og kreativt tænkende organisation, som sammen med familien skaber lokale, bæredygtige løsninger i samarbejde det private netværk og de professionelle i almenmiljøet, således at vi skaber mulighed for, at børnenes tilbydes en opvækst så tæt på en opvækst i en almindelig familie, som muligt.

Et særligt indsatsområde er at tilbyde udsatte børnefamilier hjemmebaserede indsatser, som skal forebygge anbringelser udenfor hjemmet. Erfaring og særlig interesse for dette område er derfor en fordel.

Familiebehandlerteamet søger en teamleder, som har en systemisk familieterapeutisk uddannelse og erfaring med det komplekse og intensive familiebehandlerarbejde, samt har interesse for teamledelse og lyst til at stå i spidsen for et familiebehandlerteam i udvikling. Som teamleder skal du kunne understøtte teamet i løsning af kerneopgaven, herunder yde medarbejderne tæt faglig sparring på opgaven. Desuden skal du sikre, at der samarbejdes i makkerskaber, såvel internt i teamet, som tværfagligt i centeret med for eksempel sundhedsplejerskerne. Derudover vægtes et tæt samarbejde med myndighedssagsbehandlerne højt. 

I Halsnæs Kommune arbejder vi systematisk med opsporing og tidlig indsats, og det betyder, at vi har et helt særligt fokus på at støtte familier med børn i 0-2 års alderen. Den faglige tilgang tager udgangspunkt i den neuroaffektive udviklingspsykologi. Erfaring og særlig interesse for dette område er derfor ligeledes en fordel.

Som teamleder refererer du til centerlederen, og du vil blive en del af et ledelsesteam bestående af teamledere af henholdsvis Sundhedsplejen, Ungehyblerne og Birkehuset. I ledelsesteamet vægter vi ledelsessparring og ledelsesudvikling højt.

Det forventes, at 2/3 del af stillingen vil være faglig og personalemæssig ledelse samt, at 1/3 vil af stillingen vil være egne familiebehandlingssager.

Familiebehandlerteamets arbejdsopgaver er:

 • at yde familiebehandling efter Servicelovens 52, stk. 3, nr. 3

 • at yde praktisk, pædagogisk støtte efter Servicelovens 52, stk. 3, nr. 2

 • at yde kortere forebyggende forløb efter Servicelovens 11, herunder opgaver for Livsmod

 • at indgå i kommunens tværfaglige, tidlige indsats for 0-2 årige.

Vi søger en teamleder, der har: 

 • en socialfaglig-, sundhedsfaglig, pædagogisk eller psykologisk grunduddannelse samt en familieterapeutisk efteruddannelse

 • en lederuddannelse eller ambitioner om at påbegynde dette

 • erfaring med ledelse af teams, herunder erfaring med faglig understøttelse af komplekse opgaver

 • en anerkendende og ressourceorienteret tilgang med borgerinddragelse, som central værdi

 • gode relationelle kompetencer

 • gode samarbejdskompetencer og blik for tværfaglighed samt helhedsorienterede løsninger

 • fokus på tydelig kommunikation, og som kan arbejde rammesættende og målrettet omkring teamet og dets opgaveløsning, samt kan bevare overblik og fokus i komplekse situationer

Løn og ansættelsesvilkår:
Sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny Løn.

Ansøgningsfrist: 13.5.2019

Ansættelsessamtaler: 1.Samtale: 20. maj 2019

2.Samtale: 27. maj 2019

Kandidater, der går videre til 2. samtale vil få fremsendt test. Kandidaterne vil modtage telefonisk tilbagemelding på test i perioden mellem første og anden samtale.

Kontaktoplysninger:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til, at kontakte Leder af Center for Børn, Unge og Familier Pernille Vestergaard Kleffel på telefon 5167 5563.

Vi gør opmærksom på, at vi indhenter børneattest, udvidet straffeattest og reference ved alle nye ansættelser.

Ansøg nu
Kontakt
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300
Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-04-2019
Udløber
13-05-2019
Kviknummer
LJA-72497561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Behandling og sundhed
Beliggenhed