Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fast stilling på bosted for psykisk sårbare

Karibu IVS

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
09-10-2019
Kontakt
Karibu IVS
Kalundborgvej 266
4300
Holbæk
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
29-10-2019
Kviknummer
LJA-76338198
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Vi søger en ny kollegaer til vores bosted Karibu som er for mennesker mellem 18-28 år med psykiatriske diagnoser og omsorgssvigtede. Der bor 7 skønne sjæle på Karibu.   

Det er en fast stilling som pædagog, ssa eller lignede faguddannelse, og skal besættes snarest muligt. Vi arbejder i døgnvagter og lange vagter.   

Vi søger en ildsjæl som brænder for relationsarbejde, og som har gå på mod, og som trives ved at være aktiv og kreativ, og kan have mange bolde i luften samtidig. Du skal have erfaring fra bostedsområdet og have kendskab til psykiatriske lidelser og misbrug (dobbeltdiagnoser). 

Du skal være robust af sind, stabil og loyal og være god til at indgå i tæt samarbejde med personalegruppen og leder med at udvikle vores unge mennesker i en positiv retning.

Vi bruger NLP som metode, og har relationsarbejde i fokus. Herudover benytter vi os af miljøterapi, kognitiv terapi mm. Vi har fokus på handleplaner/ugeskemaer og struktur i huset. Vi arbejder ud fra en fleksibilitet i forhold til at gøre det der virker og giver mening for den enkelte som bor på Karibu.

Vi lægger meget vægt på at huset er de unge menneskers hjem, og forsøger at gøre huset så hjemmeligt som muligt. Som medarbejder har vi hele tiden fokus på faglighed og udvikling for vores unge mennesker.., og hvordan vi bedst kan skabe et liv/struktur/rammer som støtter og hjælper den unge sådan at de på sigt kan flytte ud for sig selv.    

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøg nu
Kontakt
Karibu IVS
Kalundborgvej 266
4300
Holbæk
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
29-10-2019
Kviknummer
LJA-76338198
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed