Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Filialdirektør i Herning

Arbejdernes Landsbank

Herning, Vestjylland

Indrykket
06-11-2019
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Østergade 44
7400
Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77186444
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Vores nuværende filialdirektør har søgt og fået nye udfordringer i banken. Så har du lyst til at stå i spidsen for et stærkt hold? Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere, så de præsterer deres bedste? Er du god til at opsøge nye muligheder og ikke bange for at gå forrest? Er du en resultatorienteret holdleder med en stærk forretningssans? Så er det måske dig, der er vores nye filialdirektør i Herning.

 

Jobbet

Som filialdirektør bliver du ansvarlig for filialens drift og indtjening. Du får det ledelsesmæssige ansvar for 5 medarbejdere, som du skal motivere og inspirere i deres daglige arbejde.  Du får endvidere det overordnede ansvar for filialens forretningsmæssige udvikling, som bl.a. omfatter:

 • Markedsføring af filialen synlighed i lokalområdet og udvikling af netværk

 • Filialens strategi og målsætninger

 • Rådgivning, vedligeholdelse og udvidelse af filialens kundeporteføljer såvel privat, foreninger som mindre erhverv (selvstændige), samt videregive erhvervsemner til erhvervscentret

 • Implementering af bankens rådgivningskoncepter

 • Filialens håndtering af bankens kreditpolitik

 

Du vil få gode muligheder for at sætte dit præg på filialens udvikling. Vores flade struktur og korte kommandoveje giver dig et tæt samarbejde med din forretningsdirektør, ligesom du vil indgå i et stærkt samarbejde med de andre midtjyske filialer.

 

Vores forventninger til dig

Du har lyst til at engagere dig lokalt, og du har en god evne til at skabe netværk og relationer. Du er udadvendt og trives med at være opsøgende i forhold til at tiltrække nye kunder, og du er ambitiøs og resultatorienteret uden at gå på kompromis med fagligheden og kvaliteten.

 

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har relevant ledelseserfaring med gode resultater på dit CV

 • Har en anerkendende tilgang til ledelse, hvor du evner at udvikle dine medarbejdere personligt og fagligt

 • Er dynamisk, proaktiv og udadvendt

 • Har erfaring med rådgivning af både privat- og foreningskunder samt mindre erhvervskunder (selvstændige)

 • Forstår at formidle budskaber på en entusiastisk og engageret måde

 • Er forretnings- og kundefokuseret

 

Filialen i Herning nyrenoveret filial og stort kundepotentiale

Filialen i Herning er primært bestående af privatkunde og foreninger samt mindre erhvervskunder. Filialen har mange loyale kunder og ambassadører som du via din udadvendte og opsøgende personlighed skal være med til at dyrke og videreudvikle.  

 

Filialen er kasseløs, ligger på Østergade 44 i Herning i flotte og moderne indrettede lokaler og er ellers kendetegnet ved:

 • Et uformelt miljø, hvor vi giver plads til hinanden

 • Fokus på, at filialen er ét samlet team,

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 • Et kundegrundlag der primært består af privatkunder

 

Det er en fordel, at du som filialdirektør er eller bliver bosiddende i eller omkring Herning, så du kan skabe gode kontakter i lokalområdet.

 

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job med en attraktiv lønpakke og gode udviklingsmuligheder. Endvidere har vi en række medarbejdergoder såsom sundhedsforsikring, tandforsikring, Falck Healthcare og ferieboliger.

 

Vidste du i øvrigt

..at Arbejdernes Landsbank for 10. år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank i den mest omfattende undersøgelse af tilfredsheden med de danske banker (Voxmeter, 2019).

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til forretningsdirektør Susanne Bechsgaard på tlf. 2465 8420 eller HR direktør Finn Hansen på tlf. 3848 4660.

 

Ansøgningsfrist er mandag 18. november.

 

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag d. 26. november 2019 i Herning.

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 

 


Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Østergade 44
7400
Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77186444
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed