Gem annonce

Filialdirektør til filialen i Brønshøj

Arbejdernes Landsbank

Storkøbenhavn

Indrykket
24-03-2020
Arbejdernes Landsbank
Frederikssundsvej 160
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
09-04-2020
Kviknummer
LJA-79929509
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Vores nuværende filialdirektør har søgt og fået nye udfordringer i banken. Så har du lyst til at stå i spidsen for et stærkt hold? Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere, så de præsterer deres bedste? Er du god til at opsøge nye muligheder og ikke bange for at gå forrest? Er du en resultatorienteret holdleder med en stærk forretningssans? Så er det måske dig, der er vores nye filialdirektør i Brønshøj.

Jobbet

Som filialdirektør bliver du ansvarlig for filialens drift og indtjening. Du får det ledelsesmæssige ansvar for 7 medarbejdere, som du skal motivere og inspirere i deres daglige arbejde.  Du får endvidere det overordnede ansvar for filialens forretningsmæssige udvikling, som bl.a. omfatter:

 • Markedsføring af filialen synlighed i lokalområdet og udvikling af netværk

 • Filialens strategi og målsætninger

 • Rådgivning, vedligeholdelse og udvidelse af filialens kundeporteføljer såvel privat, foreninger som mindre erhverv (selvstændige), samt videregive erhvervsemner til erhvervscentret

 • Implementering af bankens rådgivningskoncepter

 • Filialens håndtering af bankens kreditpolitik

 

Du vil få gode muligheder for at sætte dit præg på filialens udvikling. Vores flade struktur og korte kommandoveje giver dig et tæt samarbejde med din forretningsdirektør.

Vores forventninger til dig

Du har lyst til at engagere dig lokalt, og du har en god evne til at skabe netværk og relationer. Du er udadvendt og trives med at være opsøgende i forhold til at tiltrække nye kunder, og du er ambitiøs og resultatorienteret uden at gå på kompromis med fagligheden og kvaliteten.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har relevant ledelseserfaring med gode resultater på dit CV

 • Har en anerkendende tilgang til ledelse, hvor du evner at udvikle dine medarbejdere personligt og fagligt

 • Er dynamisk, proaktiv og udadvendt

 • Har erfaring med rådgivning af både privat- og foreningskunder samt mindre erhvervskunder (selvstændige)

 • Forstår at formidle budskaber på en entusiastisk og engageret måde

 • Er forretnings- og kundefokuseret

 

Filialen i Brønshøj fantastisk sammenhold og stort kundepotentiale

Filialen i Brønshøj har de seneste år opnået stærke forretningsmæssige resultater og budt velkommen til rigtig mange nye kunder, hvoraf langt de fleste er privatkunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

Filialen er kasseløs, ligger centralt i Brønshøj (lige overfor Brønshøj Torv) - Frederikssundsvej 160 - og er ellers kendetegnet ved:

 • Et uformelt miljø, hvor vi giver plads til hinanden

 • Fokus på, at filialen er ét samlet team,

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 • Stor kundetilgang og et kundegrundlag der primært består af privatkunder

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden er i top, og hvor medarbejderne er motiverede og ser frem til at gå på arbejde

 

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job med en attraktiv lønpakke og gode udviklingsmuligheder. Endvidere har vi en række medarbejdergoder såsom sundhedsforsikring, tandforsikring, Falck Healthcare og ferieboliger.

Vidste du i øvrigt

..at Arbejdernes Landsbank for 11. år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank i den mest omfattende undersøgelse af tilfredsheden med de danske banker (Voxmeter, 2020).

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til forretningsdirektør Ulrik Stærmose på tlf. 23 60 34 57 eller HR direktør Finn Hansen på tlf. 38 48 46 60.

Deadline for ansøgning er den 9. april 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Arbejdernes Landsbank
Frederikssundsvej 160
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-03-2020
Udløber
09-04-2020
Kviknummer
LJA-79929509
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce