Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansanalytiker til Sydbanks Merchant Bank i Aabenraa

Sydbank

Aabenraa, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-02-2020
Kontakt
Sydbank
Peberlyk 4
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2020
Udløber
23-02-2020
Kviknummer
LJA-79322992
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende analytikerstilling i en kunde-fokuseret finansiel koncern.  Brænder du for at analysere og formidle kompleks faglig viden inden for den finansielle verden? Så er du måske vores nye finansanalytiker i Sydbanks Merchant Bank med base i Aabenraa.

 

Om jobbet

Som finansanalytiker skal du:

 

 • udarbejde analyser i større M&A transaktioner og kreditsager

 • udarbejde værdivurderinger for kunder, bl.a. i forbindelse med virksomhedshandler og generationsskifteplanlægning

 • udarbejde strategiske virksomhedsanalyser

 • være sparringspartner for bankens kreditområde og erhvervsafdelinger, herunder deltage i kundemøder om bl.a. ejerskifte, kapitalformidling og køb/salg af virksomheder

 • udarbejde brancheanalyser

 • arbejde med finansielle modeller i Excel

 • udarbejde notater om komplekse finansielle problemstillinger.

 

Om dig

Du har en relevant teoretisk uddannelse indenfor finansiering eller regnskab f.eks. cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon., HD Finansiering eller lignende. Du er rutineret bruger af Microsoft Office - kendskab til VBA vil være en fordel. Din hidtidige karriere har givet dig indsigt i arbejdet med finansielle analyser, herunder bl.a. værdiansættelse og virksomheds-analyse. Alternativt er du nyuddannet med en skarp faglig profil.

 

Du brænder for at analysere, vurdere og formidle komplekse problemstillinger. Du:

 

 • er analytisk "minded"

 • er en dygtig formidler både skriftligt og mundtligt

 • skal både kunne arbejde selvstændig samt i teams

 • har en struktureret tilgang til tingene

 • sætter en ære i at levere et arbejde af høj kvalitet også under tidspres

 • har lyst til at arbejde i et til tider hektisk miljø med deadlines

 • er en energisk, initiativrig og positiv person

 • evner at etablere og udbygge relationer.

 

Om os

Merchant Bank er en specialistfunktion, som organisatorisk er placeret i Sydbanks centrale Erhvervsområde. Vi understøtter bl.a. bankens erhvervsområder med udarbejdelse af forskellige kundeoplæg. I forbindelse hermed deltager vi i kundemøder. Desuden udarbejder vi analyser i komplekse sager, der anvendes i bankens beslutnings-processer f.eks. i Kreditafdelingen og Direktionen.  

 

Du kommer til at indgå i et team af seks meget kompetente kolleger i Merchant Bank. Vi vil tage rigtig godt imod dig og sikre dig en god opstart gennem et struktureret introduktionsforløb. Vi er gode til at samarbejde og dele viden. Sammen skaber vi den gode arbejdsplads og en endnu stærkere bank.

 

Praktisk information

Vil du høre mere om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Søren Østergaard Nielsen på 74 37 22 44 eller 40 51 66 74.

 

Ansøg online senest den 23. februar, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgning

Send din ansøgning online hurtigst muligt og senest 23. feb. 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

I Sydbank er vores mål hver dag at skabe en bank, der er lidt bedre, end den var i går. Det kan vi kun, fordi vi har medarbejdere, der både kan og vil. Bliver du en del af Sydbank, kommer du blandt kolleger, der interesserer sig for, hvem du er som menneske. Gode kolleger, som altid er klar til at hjælpe og lytte. Vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank helt enkelt. Vi skaber vores resultater med ordentlighed som omdrejningspunkt og på et fundament af tætte relationer og stærk faglighed. Vi har vores rødder i det sønderjyske, men med ca. 2.200 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Aabenraa og 65 afdelinger er vi bank for hele Danmark. Læs mere på www.sydbank.dk/karriere.

Ansøg nu
Kontakt
Sydbank
Peberlyk 4
6200
Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2020
Udløber
23-02-2020
Kviknummer
LJA-79322992
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed