Gem annonce

Finansbachelor praktik 2021

Jyske bank

Indrykket
15-09-2020
Kontakt
Jyske bank
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
14-10-2020
Kviknummer
LJA-81089976
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Start din karriere med et praktikforløb

Vil du i praktik i 5 mdr. i en bank, hvor du kan bruge og udvikle dine kompetencer fra finansbachelorstudiet?  

 

Et praktikophold i Jyske Bank giver dig et bredt indblik i forskellige funktioner i vores kundevendte afdelinger, overfor privat- eller erhvervskunder. Du har som finansbachelor mulighed for at komme i praktik i en privat- eller en erhvervsafdeling, hvor du får et indblik i rollen som Bankrådgiver eller Erhvervsrådgiver.

 

Studiejob og praktik

Du vil blive en del af dagligdagen i den afdeling, du starter i, og får dermed både indblik og erfaring med de opgaver, som en rådgiver har i Jyske Bank. Du deltager sammen med de øvrige medarbejdere i afdelingen i aktiviteter og opgaver, så du får "hands on" fra start.

 

Vi har en ambition om at fastholde dig i et studiejob efter din praktikperiode, der til slut gerne skulle munde ud i et traineeforløb.

 

Vi ser dog også meget gerne, at du starter i et studiejob inden praktikken.

 

Du får en arbejdsdag, hvor 80 % af dine opgaver er kunderelaterede.

 

Vi ved, at du er i starten af din karriere, og vi skal nok hjælpe dig godt i gang med opgaverne. Det er dog en forudsætning, at du brænder for hele tiden at blive bedre og udvikle dig i takt med opgaverne.

 

Hvis du er indstillet på at lære en masse samt bidrage med det bedste humør og en hjælpende hånd, så er vi overbeviste om, at du får en god start i Jyske Bank.

 

Dine konkrete opgaver;

  • Assistererådgiverne i afdelingen med håndtering af diverse administrative opgaver

  • Have den indledende kommunikation med kunder om deres muligheder i Jyske Bank via telefon og mail

  • Lave boligberegninger

  • Lave kundeoprettelser

  • Afholdemøder med udvalgte kunder samt deltage på sammøder med dine kollegaer

  • Udarbejdediverse aftaledokumenter f.eks. fuldmagter og netbanksaftaler

  • Lave vurdering af nye potentielle kunder

 

Opgaverne vil variere, og spænde lige fra praktiske opgaver til deltagelse i forberedelse, efterbehandling og opfølgning på kundemøder.

 

Hvordan kommer du så i betragtning?

Vi kigger på dine karakterer fra nuværende og tidligere studier, da disse giver os en fornemmelse af, hvad du fagligt finder mest interessant, og hvor dit fokus ligger.  Men vi er mere optaget af at ansætte medarbejdere med en god karakter end med gode karakterer. Så i din ansøgning vil vi meget gerne vide, hvem du er og hvad du kan.

 

Hvis du har en udadvendt personlighed, og har lyst til at skabe gode kundeoplevelser og dermed brænder for at tale med vores kunder om deres bankforretninger, så vil vi mene, at du er godt på vej. Vi ser også gerne at du er ambitiøs i forhold til personlig og faglig udvikling og nysgerrig på uddannelsesmuligheder i hele Jyske Bank.

 

Du har samtidig mod på at indgå i en udfordrende hverdag, hvor vi godt må være anderledes og utraditionelle, og hvor du har succes sammen med dit team.

 

Hvad tilbyder vi?

Mulighed for studiejob inden og efter praktikforløbet

 

Vi tilbyder muligheden for et studiejob inden et praktikforløb. Det er ofte med til at sikre en god overgang i praktikforløbet, og vi oplever, at du meget hurtigt får spændende og studierelevante opgaver før og efter praktikken.  

 

Når dit studie er afsluttet, kan du starte din karriere i et traineeforløb, der klæder dig på som rådgiver. Her får du ansvar for din egen portefølje, som du også vil være ansvarlig for at udbygge og udvikle.

 

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode kollegaer og en uhøjtidelig omgangstone med plads til forskelligheder og skæve vinkler.

 

Jyske Bank er Danmarks 3. største finanskoncern med afdelinger i hele Danmark. Vi har opdelt vores kundevendte aktiviteter overfor privat-, Private Banking og erhvervs-segmenterne med ca. 100 afdelinger i alt. Vores værdier er et vigtigt fundament for arbejdet i Jyske Bank. Vi praktiserer værdibaseret ledelse. og arbejder ud fra en filosofi om, at vi består af en treenighed af kunder, aktionærer og medarbejdere. Med en balance mellem disse tre er Jyske Bank en stærk og attraktiv partner, som leverer gode resultater. Det er en attraktiv og udviklende arbejdsplads for medarbejdere, hvor der skal være en tilpas balance mellem arbejdsliv og fritid. 

 

Ansøgning

Hvad skal du vedhæfte ud over din ansøgning? Jo, et CV og dine seneste karakterer fra tidligere uddannelser. Hvis du har karakterer fra dit nuværende studie vedlægger du også dem.

 

Når du har ansøgt om at blive praktikant hos os, kigger vi på, hvor i landet du bor for at matche dig med de afdelinger, der geografisk passer til netop dig og dine præferencer.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Jyske bank
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
14-10-2020
Kviknummer
LJA-81089976
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce