Gem annonce

Finansbachelorpraktikant til Center Aarhus

Nykredit Center Aarhus

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2020
Nykredit Center Aarhus
Domkirkepladsen 1
8100
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81089977
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Drømmer du om en karriere som rådgiver i den finansielle sektor? Søger du udfordringer og trives i et uformelt miljø, hvor barren er sat højt? Vi søger lige nu finansbachelorpraktikanter til efteråret 2021.

Kickstart din karriere som rådgiver

Som praktikant hos os får du en spændende hverdag, hvor du lærer af erfarne kolleger og udvikler dig inden for de områder, du brænder for. Du bliver en del af en organisation, der satser på udvikling af talenter. En praktikplads hos os er derfor en oplagt måde at kickstarte din karriere som rådgiver. Som finansbachelorpraktikant indgår du i et intenst femmåneders praktikforløb på dit femte semester. Praktikforløbet begynder i august 2021 og foregår på Center Aarhus, hvor du vil være i praktik i vores erhvervsafdeling og derigennem få en fornemmelse for livet som rådgiver i en bank.

Som finansbachelorpraktikant hos Nykredit får du:

  • en praktikplan, der guider dig gennem hele praktikforløbet

  • en mentor, der vil coache dig og støtte dig i din professionelle udvikling

  • indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med helhedsrådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension

  • medansvar for at løse daglige opgaver

  • mulighed for at deltage i kundemøder sammen med en erfaren rådgiver og mulighed for at afholde dit eget kundemøde

  • omsat teori til praksis gennem struktureret læring, e-learning og refleksionsopgaver

  • mulighed for at arbejde med en virkelig forretningsmæssig problemstilling og få faglig sparring, når du skal skrive dit bachelorprojekt.

 

Vores forventninger til dig

Du interesserer dig for salg og rådgivning og deltager aktivt i den daglige arbejdsgang, hvor du er med til at løse opgaver og omsætte din tillærte teori til praksis. Det er vigtigt, at du selvstændigt tør gribe en udfordring og er nysgerrig efter at finde ud af, hvad jobbet som rådgiver går ud på. Du er god til at kommunikere, er imødekommende og kan identificere kundens ønsker og behov. Viljestyrke og vindermentalitet er en del af din personlighed, og du arbejder resultat- og kundeorienteret.

Nykredit som arbejdsplads

Vi arbejder hver dag for, at vores kunder kan få mest ud af deres private økonomi og eje deres egen bolig. Vi hjælper både små og mellemstore virksomheder med at udleve deres ambitioner, skabe overblik over økonomien og få deres virksomheder til at vokse. Vi rådgiver vores kunder, så de får et godt afkast på deres investeringer. For blot at nævne nogle af de opgaver, vores cirka 3.800 medarbejdere hver dag står op til.

På Center Aarhus er vi et stort team af engagerede kolleger, og vores arbejdsplads ligger på Domkirkepladsen midt i Aarhus. Vi er et stort kompetencecenter med godt 80 medarbejdere fordelt i Center Aarhus, Storkunder Erhverv, Private Banking, Private Banking Elite, Regionskontoret og Lokal kreditafdeling. Der er tilknyttet et stærkt korps af specialister inden for bl.a. cash management, risk management, leasing, formuerådgivning, investeringsrådgivning, forsikring mv.

Afdelingen er kendetegnet ved godt humør, et højt aktivitetsniveau, gode omgivelser og flotte resultater. Der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Er du interesseret?

Send allerede nu CV, ansøgning og foreløbigt karakterbevis, da vi løbende behandler vores ansøgninger. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Kathrine Vester Holm, 44 55 84 98 eller HR-konsulent Mathilde Zwicky-Hauschild, 44 55 14 75.

Ansøgningsfrist: 30. september 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Nykredit Center Aarhus
Domkirkepladsen 1
8100
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81089977
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce