Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansbachelorpraktikant til Center Middelfart

Nykredit, Center Middelfart

Middelfart, Fyn

Indrykket
10-09-2020
Kontakt
Nykredit, Center Middelfart
Havnegade 9
5500
Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81066585
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Drømmer du om en karriere som rådgiver i den finansielle sektor? Søger du udfordringer og trives i et uformelt miljø, hvor barren er sat højt? Vi søger lige nu finansbachelorpraktikanter til efteråret 2021.

Kickstart din karriere som rådgiver

Som praktikant hos os får du en spændende hverdag, hvor du lærer af erfarne kolleger og udvikler dig inden for de områder, du brænder for. Du bliver en del af en organisation, der satser på udvikling af talenter. En praktikplads hos os er derfor en oplagt måde at kickstarte din karriere som rådgiver. Som finansbachelorpraktikant indgår du i et intenst femmåneders praktikforløb på dit femte semester. Praktikforløbet begynder i august 2021 og foregår på Center Middelfart, hvor du vil være i praktik i vores privatafdeling og derigennem få en fornemmelse for livet som rådgiver i en bank.

Som finansbachelorpraktikant hos Nykredit får du:

  • en praktikplan, der guider dig gennem hele praktikforløbet

  • en mentor, der vil coache dig og støtte dig i din professionelle udvikling

  • indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med helhedsrådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension

  • medansvar for at løse daglige opgaver

  • mulighed for at deltage i kundemøder sammen med en erfaren rådgiver og mulighed for at afholde dit eget kundemøde

  • omsat teori til praksis gennem struktureret læring, e-learning og refleksionsopgaver

  • mulighed for at arbejde med en virkelig forretningsmæssig problemstilling og få faglig sparring, når du skal skrive dit bachelorprojekt.

 

Vores forventninger til dig

Du interesserer dig for salg og rådgivning og deltager aktivt i den daglige arbejdsgang, hvor du er med til at løse opgaver og omsætte din tillærte teori til praksis. Det er vigtigt, at du selvstændigt tør gribe en udfordring og er nysgerrig efter at finde ud af, hvad jobbet som rådgiver går ud på. Du er god til at kommunikere, er imødekommende og kan identificere kundens ønsker og behov. Viljestyrke og vindermentalitet er en del af din personlighed, og du arbejder resultat- og kundeorienteret.

Nykredit som arbejdsplads

Vi arbejder hver dag for, at vores kunder kan få mest ud af deres private økonomi og eje deres egen bolig. Vi hjælper både små og mellemstore virksomheder med at udleve deres ambitioner, skabe overblik over økonomien og få deres virksomheder til at vokse. Vi rådgiver vores kunder, så de får et godt afkast på deres investeringer. For blot at nævne nogle af de opgaver, vores cirka 3.800 medarbejdere hver dag står op til. 

I Middelfart bliver du en del af et center med ni kolleger. Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med seniorrådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Er du interesseret?

Send allerede nu CV, ansøgning og foreløbigt karakterbevis, da vi løbende behandler vores ansøgninger. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Bjarke Boel Holst, 44 55 34 46 eller HR-konsulent Mathilde Zwicky-Hauschild, 44 55 14 75.

Ansøgningsfrist: 30. september 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Job i virksomheden

Nykredit, Center Middelfart
Kontakt
Nykredit, Center Middelfart
Havnegade 9
5500
Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81066585
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed