Gem annonce

Finansbachelorpraktikant til Totalkredit Erhvervsrådgivning i Viby J

Totalkredit

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2020
Totalkredit
Åhave Parkvej 27
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81090302
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du på udkig efter et praktiksted, hvor du kan videreudvikle dit talent inden for den finansielle sektor? Søger du udfordringer og trives i et uformelt miljø, hvor barren er sat højt? Så er du måske Totalkredits nye finansbachelorpraktikant.

Kickstart din karriere som rådgiver

Vi tilbyder et femmåneders praktikforløb, der giver dig bred viden om den finansielle sektor. Som praktikant hos os får du en spændende hverdag, hvor du lærer af erfarne kolleger og udvikler dig inden for de områder, du brænder for. Du bliver en del af en organisation, der satser på udvikling af talenter. En praktikplads hos os er derfor en oplagt måde at kickstarte din karriere som rådgiver.

Praktikforløbet begynder i august 2021 og foregår hos Totalkredits erhvervsrådgiverteam i Viby J, hvor du indgår i løsningen af de daglige opgaver inden for realkreditfinansiering af erhverv. Du får mulighed for kundekontakt med de 40 samarbejdende pengeinstitutter, og med din mentor eller en rådgiverkollega ved din side får du en solid smagsprøve på, hvad jobbet som erhvervsrådgiver indebærer.

Som finansbachelorpraktikant hos Totalkredit Erhvervsrådgivning får du:

  • en praktikplan, der guider dig gennem hele praktikforløbet

  • en mentor, der vil coache dig og støtte dig i din professionelle udvikling

  • ansvar for at modtage og systemmæssigt oprette låneansøgninger og sende ejendomme til vurdering

  • indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med kreditbehandling og rådgivning ved realkreditfinansiering

  • medansvar for at løse daglige opgaver og assistere erhvervsrådgivere med lånesagsbehandling

  • indsigt i Totalkredits realkreditprodukter og systemer, finansiel rådgivning og vurdering af ejendomme

  • mulighed for at lave grupperegnskaber og rate låneansøgninger fra både selskaber og personer

  • erfaring med at kommunikere telefonisk og på mail med interne og eksterne samarbejdspartnere

  • udfordringer, som udvikler dig både fagligt og personligt

  • omsat teori til praksis gennem struktureret læring, e-learning og refleksionsopgaver.

 

Vores forventninger til dig

For at klæde dig på til opgaven begynder din praktikperiode med en introduktionsdag i København, hvor du møder de andre praktikanter og lærer mere om Totalkredit og Nykredit-koncernen. Det er vigtigt, at du har overblik og kan holde hovedet koldt i travle perioder. Du er ansvarsbevidst og struktureret, hvilket sætter dig i stand til selvstændigt og omhyggeligt at løse dine opgaver. Alle opgaver kræver, at du er engageret og ikke mindst motiveret for at sikre, at vores leverancer har højeste kvalitet. Vi forestiller os, at du har et godt kendskab til Office-pakken og generelt har flair for IT. Du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt, og du er som person imødekommende og sætter en stor ære i at yde god og proaktiv service.   

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Totalkredit Erhvervsrådgivning og et rådgivningsteam på 10 medarbejdere, hvor stemningen er positiv og orienteret mod et godt samarbejde. Afdelingen ligger på Åhave Parkvej i Viby J.

Er du interesseret?

Send allerede nu din ansøgning, dit CV og dit foreløbige karakterbevis, da vi løbende behandler vores ansøgninger. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte funktionschef Bent Nielsen, 44 55 61 10 eller HR-konsulent Mathilde Zwicky-Hauschild, 44 55 14 75.

Ansøgningsfrist: 30. september 2020

Totalkredit formidler realkreditlån til boligejere og erhvervsvirksomheder i samarbejde med banker, sparekasser og andelskasser i hele Danmark. Gennem personlig rådgivning hjælper pengeinstitutterne og Totalkredit danskerne med at få opfyldt deres boligdrømme. Vi skaber de gode resultater på tværs i et uformelt arbejdsmiljø med udvikling i højsædet. Totalkredit, der er en del af Nykredit-koncernen, er med et udlån på mere end 670 mia. kr. landets største udbyder af realkreditlån til ejerboliger. Du kan læse mere om Totalkredit på totalkredit.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Totalkredit
Åhave Parkvej 27
8260
Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81090302
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce